James Hewitt egy társkereső oldalon próbált ismerkedni egy meg nem nevezett hölggyel, akinek - kedvcsináló gyanánt - egy szál semmiben pózolt egy szelfi erejéig.

A jelek szerint James Hewitt szexuális étvágya még mindig hatalmas. Egy, a The Sun magazinnak nyilatkozó, neve elhallgatását kérő nő nemrég arról számolt be az amerikai bulvárlapnak, hogy Diana hercegné egykori szeretője pucér képeket küldött neki a SugarDaddies.com társkereső oldalon, és arra biztatta, vegyen részt vele egy csoportszexben.

Forrás: Northfoto

Ezt a képet osztotta meg magáról a hölgynek:

Forrás: The Sun

„A mi virtuális szexuális kapcsolatunk nagyon extrém volt, és ő egyáltalán nem szégyellte bevallani a vágyait.Úgy éreztem, James teljesen figyelmen kívül hagyja a lehetséges következményeket, sokkal fontosabbnak tartotta a szexuális kielégülését – mondta el a hölgy, aki végül nemet mondott a gruppenszexes ajánlatra. Fogalmam sincs, miről beszél. Elnézést – ezzel kommentálta a történteket a lapnak James Hewitt. Mostanában egyre többször lehetett hallani Diana hercegné egykori szeretőjéről: Hewitt nemrég milliókért próbálta eladni a hercegné szerelmesleveleit, nemrég pedig Diana egyik testőre tálalt ki a pár korábbi viszonyáról.