Tudd, hogy nagyobb vagy, mint a problémáid...

Forrás: Thinkstock -
párkapcsolat szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyakran ütközünk falakba, és találjuk szembe magunkat különböző problémákkal. Persze mindenkinek a sajátja a legnagyobb, ez vitathatatlan. Viszont létezik egy ennél is nagyobb dolog. Ez pedig te vagy.

Megteheted, hogy felértékeled a problémát, vagy éppen magadat értékeled le ahhoz képest, de ez olyan, mintha lenne egy Rolls Royce-od, és csirkéket nevelnél benne, esetleg trágyát szállítanál vele.

Forrás: Thinkstock

Úgy tartja a mondás, segíts magadon, és Isten is megsegít. A csodák önmaguktól a te szándékod és közreműködésed nélkül ritkán következnek be, ezért jobb, ha teszel értük. Ha fokozni szeretnéd a mondás igazságában rejlő erőt, akkor javaslom, hogy

Pilát Gábor

Az elmúlt húsz évben közel 15 ezer embernek tartottam tréningeket és konziltációkat. Túl sok olyan párkapcsolatot láttam, amiről ugyan nem jelenthetjük ki, hogy vergődnek, vagy a szakadék szélén billegnek, de azt igen, hogy messze nem tudták kihozni belőle a maximumot, és tartósan megélni azokat az érzéseket, amelyek lehetőség szintjén benne voltak. És miért? "Csupán" a szerelmen kívüleső összefüggések ismeretének hiánya miatt.

A "Tabuk nélkül a párkapcsolatról" közösséget azzal a céllal hoztam létre, hogy a tapasztalataim alapján támogatást, segítséget nyújtsak azoknak a pároknak és párjukat kereső embereknek, akik minőségi élet megélésére törekszenek, legyen az párkapcsolat, munka, gyereknevelés, vagy önmagunk megtalálása a világban.

www.pilatgabor.hu,
Facebook/Tabuk nélkül a párkapcsolatról

Ez azon az egyszerű törvényszerűségen alapszik, hogy az önlemondás (nem önfeláldozás) által saját magad erősödsz. Tehát, ha egy nehezen kezelhető gond akad az utadba, keress valakit, aki még a tiednél is nagyobbal küszködik, és segíts neki!

Ne oldd meg helyette, vezesd rá a megoldásra, adj neki eszköztárat hozzá, és biztasd! Így a saját problémád is kisebb, egyszerűbben kezelhető lesz,

a visszaáramló energiáról nem is beszélve, amit a segítségért cserébe kapsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.