A 45 éves színésznő szerint az egyik legjobb dolog abban, hogy öregszik, hogy végre a zárt ajtók mögött élheti szerelmi életét.

Hozzáment a világ egyik leghíresebb férfijához, nem meglepő tehát, ha olyan sokan kíváncsiak Rachel Weiszre, és arra, milyen az élet James Bond mellett. Daniel Craig felesége azonban köszöni, de nem kíván beszélni életének ezen oldaláról – főleg nem a nagy közönség előtt.

Forrás: AFP/Alan Davidson

 „Ő egyszerűen túl híres. Ez árulás lenne.

Meg kell védened a házasságod.Amikor még fiatal vagy, mindent elmondasz a barátnőidnek" – magyarázta a More magazinnak adott interjújában a brit színésznő, aki annak idején az esküvőjét is igyekezett titokban tartani férjével.„Az egyik legnagyobb öröm abban, hogy már nem vagyok fiatal, az az, hogy nem kell mindent megosztanom magamról.Amikor megházasodsz, ez az ajtó bezárul. A közönség elmegy, te pedig ott maradsz egyedül a saját életeddel.Nem titkolózott ám mindig ennyire Rachel Weisz arról, milyen az élet az akciósztár oldalán: a James Bond londoni premierjén a fotósok hada előtt ölelgette férjét, előtte pedig itt nyilatkozott arról, milyen a hétköznapokon Daniel Craig.