Már négy év telt el azóta, hogy Szőke Zoltán bevallotta feleségének, hogy mást nőt szeret. Anikó és a Barátok közt sztárja azonban csak most adták be a hivatalos válási papírokat. 

Annak idején, amikor Szőke Zoltán bejelentette feleségének, hogy más nőt szeret, abban maradtak, hogy ha valamelyikük kéri, akkor beadják a papírokat és hivatalosan is elválnak. Most a Barátok közt színésze kezdeményzte, hogy kerüljön pont a dologra - írja a Story magazin. 

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"A férjem akarta a válást, nyilvánvaló okból (...) Mindenkinek jár a boldogság, Zolinak is, még akkor is, ha másoknak ez fájdalommal és áldozattal jár" - mondta Anikó, aki azt is elárulta, hogy még mindig kudarcként gondol a házasságukra. "A papírok beadásakor jutott eszembe, hogy furcsa módon mindig novemberben kapok egy pofont az élettől. Novemberben jelentette be Zoli, hogy elhagy, a házassági kudarcunk épp egy évvel később jelent meg a lapokban, a férjem novemberben költözött el és novemberben is válunk" - tette hozzá Anikó, aki azt is elárulta, aligha fognak majd összejárni a jövőben Szőke Zoltánnal. 

Szőke Zoltán: "Nem élhettünk fél szívvel"
Még a látszat kedvéért sem akarta eljátszani a boldog családapát Szőke Zoltán, aki hazugságnak érezte volna, ha ellenáll a szerelemnek. A színész őszintén nyilatkozott válásáról és új szerelméről. Olvasd el a Life.hu cikkét.