Tóth Gabi: „Valójában én is egy törékeny nő vagyok"

Tóth Gabi Tha Shudras TV2 párkapcsolat Sztárban sztár Molnár Tibor szerelem énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő szűkszavúan vallott párkapcsolatáról Molnár Tiborral, aki mellett végre nyugalomra és szeretetre lelt az énekesnő.

Tóth Gabit sokszor titulálták férfifalónak, pedig két-hároméves kapcsolatai voltak, és állítja: csupán a szerelmet kereste, mint minden fiatal lány. Most azonban végre révbe ért a Tha Shudras frontembere oldalán – írja a Story.

Forrás: Instagram/tothgabi

„Sosem voltam, könnyen kapható, sok férfi mégis ezt gondolja rólam. Valójában én is egy törékeny nő vagyok, megértésre, szerelemre, romantikára vágyom" – mondta Gabi.

Így emlékezett meg Szandi szerelmük hajnalárólhttp://www.life.hu/intim/20151125-szandi-enekesno-retro-dallal-emlekezett-arra-amikor-ferjevel-bogdan-csabaval-szerelembe-estek.html16 évesen Whitney Houston slágerét énekelte Szandi, amiről eszébe jutott, hogy pont akkor szeretett bele férjébe, Bogdán Csabába.Intim--Hoppá! Így csábította a hálószobába Pamela Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/intim/20151119-hodi-pamela-a-tv2-edes-elet-sztarja-parjat-berki-krisztiant-a-haloszobaba-csabitotta.htmlEgy jól bevált női trükköt alkalmazva Pamela azzal zárta le a kialakult vitát, hogy mutatott valamit Krisztiánnak a hálószobában. IntimOrigoForró! Ezek a legjobb szexjelenetek az RTL Klub vadonatúj sorozatábólhttp://www.life.hu/intim/20151118-stohl-andras-szinesz-best-of-szexjelenetei-az-rtl-klub-vadonatuj-sorozatabol-a-valotarsakbol.htmlA Válótársak című, párkapcsolatokról szóló sorozatban többször láthatjuk majd Stohl Andrást intim helyzetben. A Life.hu megszerzett pár pikáns fotót a filmből, ezzel egy kis ízelítőt adva abból, mi vár ránk csütörtökön este.Intim--Sörhas és egyéb puhaságok: A plus size pasik szeretkeznek a legtöbbethttp://www.life.hu/intim/20151123-sorhas-es-egyeb-puhasagok-a-plus-size-pasik-kufircolnak-a-legtobbet.htmlAz aputestű férfiak jobban szeretnek "szuperhősöset" játszani a gyerekkel, mint futópadozni a konditeremben, bűntudat nélkül legurítanak pár sört a haverokkal, és életük során több nővel fekszenek le, mint vékonyabb társaik. Legalábbis ezt állítják a Chapman Egyetem kutatói, akik nemrégiben a testtömegindex, a magasság és a szexuális partnerek száma közötti összefüggéseket vizsgálták. IntimNorthfotoÓceán, tenger és szerelem – Így éli áloméletét az Instagram legújabb sztárpárjahttp://www.life.hu/intim/20151126-charloote-durgeat-es-jesson-vedel-instagram-sztarpar-alomelete-tahitin.htmlKörbeutazták a világot, ám végül a mesés Tahitin telepedtek le. Pillants be Charlotte Durgeat és Jasson Vedel hétköznapjaiba! IntimOrigoWill Smit házassága „fárasztó és kínzó" - Furcsán nyilatkozott kapcsolatáról a színészhttp://www.life.hu/intim/20151125-will-smith-szinesz-a-hosszu-hazassag-titkarol-beszelt.htmlValami nem stimmelne Will Smithék háza körül? Vagy nyilatkozatával csak válaszolni akart a színész azokra a híresztelésekre, amelyek szerint válságban van a házassága? Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.