4 tipp a tökéletes társkeresős fotóhoz - Tanulj a profitól!

Forrás: Instagram/loandthecosmos -
fénykép fotó társkereső szelfi internet New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismerd meg az internetes pártalálás koronázatlan királynőjének, Lauren Urasek módszerét.

Lauren Urasek csak egy lány volt New Yorkból egészen addig, amíg egyik nap a New York Magazine meg nem kereste azzal, hogy ő lett az OkCupid nevű társkereső oldal legtöbb üzenetét begyűjtő nője New York városában.

Forrás: Instagram/loandthecosmos

A sminkmesterként dolgozó hölgy azóta kiadott egy könyvet is a furcsábbnál furcsábbra sikeredett randijai emlékére, most pedig arra oktatja a nőket, hogyan készítsék el a lehető legjobb fotót, amely egy társkereső oldalon is megállja a helyét. Nem is akárhogy. Íme.

1. Mutasd meg bátran, milyen is vagy valójában!


Úszógumi? Kis fölösleg a combodon? Nem érdekes, a lényeg, hogy megmutasd, mindez te vagy, és az apró hibákkal együtt is gyönyörű és nagyon szexi vagy. Lauren szerint bátran tölts fel magadról egész alakos képet, így biztosan nem lesz csalódás az első randin, mert az alany nem éppen azt kapta, amit remélt.

2. Készíts magadról egy képet, amely elindítja a beszélgetést!


Legyen az egy érdekes hobbi, egy utazás vagy bármi, amit szeretsz csinálni, örökítsd meg magad közben! Lauren szerint remekül lehet beszélgetést kezdeményezni egy-egy ilyen fotóval. Azt azért hozzáteszi, hogy egy minimális smink azért nem árt ilyenkor sem.

3. A szelfizés néha igenis hasznos tud lenni


Nárcizmus ide vagy oda, nem kell félni annyira az önfotóktól – állítja Lauren, aki szerint ő maga sem híve a szelfiknek, egy-egy magáról lőtt és jól sikerült kép azonban jót tud tenni a társkeresős profiljának.

4. Irány a tükör!


A szelfizés másik módja a tükörben pózolós önfotók készítése, amely Lauren szerint akkor a legjobb, ha közben valamit csinálunk is. Így nyert hát értelmet az edzőteremben készült tükrös szelfizés.

Így készül a tökéletes szelfi

Szívesen csatlakoznál a világsztárokhoz és a menő ismerőseidhez, akik úton-útfélen magukat fotózzák, a jól sikerült képeket pedig rendszeresen megosztják a közösségi oldalon? Készítsd el magadról a tökéletes selfie-t profi módon – itt eláruljuk, hogyan kezdj hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.