Tóth Gabi: "Szeretem táncunkat, szeretem hangunkat, szeretem azt is, hogy csókot dob felém"

Forrás: Instagram/Tóth Gabi -
Tóth Gabi Tha Shudras X-Faktor szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Duplán is jól járt Tóth Gabi az X-Faktorral. A zsűrizés nem csupán szakmai előmenetelt jelentett számára, de megismerte szerelmét is. 

Gabi az X-Faktor színfalai mögött ismerkedett meg a Tha Shadras együttes zöldre festett fejú frontemberével Molnár Tibivel. Eleinte csak pletykáltak a kapcsolatukról, de egy ideje felvállalták azt és Gabi közösségi oldalán is egyre gyakrabban látni fotókat szerelméről.

Forrás: Instagram/Tóth Gabi

"Szeret sütni-főzni, szeretem" – írta Gabi az egyik képhez, egy másik, a szintén Tibit ábrázoló fotó alatt pedig egy Palya Bea-sláger néhány sora olvasható: "Szeretem lépését, szeretem nézését, szeretem tudni, hogy ő jön most felém".

A poszthoz Palya Bea is hozzászólt: "Drága Gabi, úgy örülök neked. Tök jó érzés, hogy ezt éled meg épp. Csók". Gabi pedig így válaszolt: "Beababy! Nagyon jól esett hogy írtál!! Imádlak ! A lènyed ès mindent, amit teszel! Köszönöm neked ezt a dalt is!!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.