Görög Zita: "Én akkor kívánok meg valakit, ha az illető megmozgatja a lelkemet"

Forrás: Twitter, Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Koltay Tamás Görög Zita szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy éve talált rá a szerelem Görög Zitára. A műsorvezető a TV2 akkori sajtófőnökébe, Koltay Tamásba szeretett bele, most már az esküvőt tervezik. 

"Mindketten hosszú távra terveztünk az első pillanattól kezdve. Én már nem akartam senkinek sem a következő csaja lenni. Nem akartam senkit addig megcsókolni sem, amíg nem voltam biztos abban, hogy abból komoly kapcsolat alakulhat ki. Tomi is ugyanígy érzett. Úgy akart belemenni egy szerelembe, hogy megadja a módját, nem sietteti a választottját" - nyilatkozta a Borsnak Zita.

Forrás: Twitter, Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Én nem igazan tudok kezdeményezni, de még flörtölni sem. Számomra lealacsonyítja a szerelmet, kifejezetten a szexről szól. A flörttel egy férfi nem tud szexuálisan megmozgatni, nem érdekel. Nálam ez fordítva működik. Én akkor kívánok meg valakit, ha az illető megmozgatja a lelkemet. Kapcsolatban viszont tudok flörtölni, sőt! Szeretek vele cicázni, húzni-vonni, abszolút nőnek lenni mellette. Ehhez azonban érzelmileg biztonságban kell éreznem magam" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.