Hoppá! Fésűs Nelly párja szextárskeresőn bukkant fel

társkereső szex Vajtó Lajos felbukkanás regisztrálás Fésűs Nelly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajtó Lajos nem gondolta, hogy az ártatlan regisztrálásból sajtóhír lesz, és azonnal megmagyarázta a történteket.

Fésűs Nelly, mióta megszületett közös kislánya Lajossal, többször hangoztatta, milyen nagy boldogságban és harmóniában élnek. Vajon mi történhetett, ami miatt a férfi egy szextárskeresőn regisztrált? – tette fel Vajtónak a kérdést a Story.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

„Egy barátom kért meg rá, hogy regisztráljak fel erre az oldalra. Van ugyanis egy közös ismerősünk, egy lány, aki tetszik neki. A barátom azt gyanítja, hogy a lánynak talán én jövök be inkább, és ezt akartuk kideríteni. Persze sokat morfondíroztam azon, hogy belemenjek-e, pláne a saját nevemmel és arcommal, hiszen félreérthető a dolog. Mielőtt regisztráltam Nellyt is megkérdeztem, aki nevetve mondta: nyugodtan tegyem meg" – magyarázta Lajos.

Élő adásban dobta le szoknyáját a vígjátéksztár, Anna Faris http://www.life.hu/sztarok/20151203-anna-faris-szineszno-ellen-degeneres-musoraban-ledobta-a-szoknyajat-es-bugyiban-interjuzott.htmlA Horrorra akadva és a Csak barátok sztárja Ellen DeGeneres beszélgetős műsorában vetkőzte le gátlásait, és hagyta el a szoknyáját. TV + Sztárok--Gombos Edina és Várkonyi Andrea Miamiban futottak összehttp://www.life.hu/sztarok/20151203-gombos-edina-es-varkonyi-andrea-talalkoztak-miamiaban.htmlGombos Edina és férje nyáron úgy döntöttek, hogy Amerikában folytatják az életüket. Szerencsére azért nem maradtak jó barátok nélkül – ezúttal Várkonyi Andrea látogatta meg őket. TV + SztárokOrigoMikulásjelmezben hódított fiatalkorában Dévényi Tiborhttp://www.life.hu/sztarok/20151203-devenyi-tibor-dublinban-lesz-mikulas.htmlHatalmas megtiszteltetés érte Dévinyi Tibi bácsit, akit Dublinba hívtak mikulásnak. A retro dj örömmel vállalta a felkérést.TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs új műsort kap az RTL Klubonhttp://www.life.hu/sztarok/20151202-sebestyen-balazs-marad-az-rtl-klubnal-uj-musort-kap.htmlA műsorvezető cáfolta az azzal kapcsolatos híreszteléseket, hogy a TV2-höz igazolna. Sőt, kijelentette: új műsort kap az RTL-en. TV + Sztárok--Peter Srámek: „Nem akarok pihenni"http://www.life.hu/sztarok/20151202-peter-sramek-a-tv2-sztarban-sztar-ezustermese-nem-pihen-a-siker-utan.htmlA Sztárban sztár ezüstérmese egy pillanatra sem pihent meg a sikeres döntő után, hanem tolja a karrierjét, ami egyre szebben ível felfelé. TV + Sztárok--Jó ügyért dobta le a felsőjét a szexi Larion Zoé http://www.life.hu/sztarok/20151202-muller-attila-musorvezeto-es-larion-zoe-modell-szexi-kommandosnak-alltak.htmlJó ügyhez adta nevét Larion Zoé, aki még a felsőt is lekapta, hogy felhívja a figyelmet a tudatos környezetvédelemre. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.