Eleonora Verbitskaya nappal egy orosz hivatalban dolgozott, esténként pedig DJ Ellis Sextonként keverte a talpalávalót meglehetősen hiányos öltözékben. Állítja: főnökei azért bocsátották el, mert túl szexi volt.

Eleonora Verbitskaya a Daily Mailnek elmondta: ő mindig becsületesen elvégezte a munkáját, a zenélés sohasem ment hivatalnoki állásának rovására, ráadásul főnökei is elégedettek voltak vele.

Ennél lengébb ruhákban tartotta bulijait EleonoraForrás: Facebook/Eleonora Verbitskaya

Állítása szerint már a szakmai előmenetelt is megígérték neki, éppen ezért lepődött meg nagyon, amikor egyik nap a munkahelyére beérve egy üzenetet talált az asztalán, miszerint kirúgták. Bár indoklás nem szerepelt, az Ellis Sexton néven tevékenykedő dj biztos benne, hogy főnökei megtalálták azokat a provokatív képeket, amelyeken egy parányi melltartóban látható egy szórakozóhelyen, a keverőpult mögött, ahogyan éppen dolgozik. Kattints ide értük!Az orosz törvénykezés szerint semmi rosszat nem csinált. Ez jelen pillanatban inkább erkölcsi értelemben vett kérdés- mondta el a lapnak Eleonora ügyvédje, aki védencével együtt állítja: túl szexi volt, ezért rúgták ki a lányt.