Jó segged sem a zumbától lesz... Az életed akkor változik, ha te is változol

Forrás: Thinkstock -
párkapcsolat szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó segged nem a zumbától lesz, hanem a guggolástól, társat pedig nem attól találsz, hogy tökéletesen exponált képeket teszel fel magadról a társkereső oldalra, hanem attól, hogy jó állapotba hozod magad, így bevonzva a megfelelő társat magadnak.

Tízből hét ember nem olyan boldog, mint lehetne, így talán a boldogtalanság a leggyakoribb tudatállapot a világon. A boldogtalanságot okozó összetevők egy részét persze tálcán kapjuk, tehát létrehozzák nekünk, de nagyobbik felét mi gyártjuk saját magunknak, mintha lenne egy saját tulajdonú boldogtalansággyárunk.

Forrás: Thinkstock

Ahhoz, hogy ebből kilépjünk, először le kell cserélnünk a gyárunk termékét a boldogságra, és át is kell neveznünk a gyárat boldogsággyárra. Mondhatnánk azt, hogy ebben nincs sok újdonság, hiszen mindenki tudja, hogy a boldog gondolatok boldog tudatállapot eredményeznek, az optimista hozzáállás és pozitív kommunikáció pedig boldog gondolatokat.

Az igazság az, hogy tényleg nem az sok újdonság benne, mert csak és kizárólag újdonság van benne, főleg akkor, ha még úgy igazából és tiszta szívedből ki sem próbáltad.

Azt mondta egy bölcs ember, hogy
1. Tartsd a szíved távol a gyűlölettől, az elmédet az aggodalomtól.
2. Élj egyszerűen, számítás kevésre, adj sokat.
3. Felejtsd el önmagad, gondolj másokra.
4. Viselkedj úgy, ahogy veled szeretnéd, hogy viselkedjenek.
5. Töltsd meg az életed szeretettel, és szórd szét, mint a nap a fényt.

A békés gondolatok békés kommunikációt eredményeznek, de ne feledd, hogy fordítva is így működik, sőt.

A pozitív kommunikáció pozitív gondolatokat indít el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.