Egy fogadás miatt vetkőzött meztelenre a brazil nő – Fotók!

Forrás: Twitter -
meztelen fogadás bajnokság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cintia Vallentim betartotta ígéretét: mivel a csapata bajnokságot nyert, ledobta az összes ruháját.

A dögös modell kedvenc csapata, a Palmeiras nyerte meg a Brazil Kupát, ennek örömére a szépség teljesen meztelenre vetkőzött. Most aztán hálásak lehetnek a férfiak a focinak.

Forrás: Twitter
Forrás: Twitter
Bűnös-e az ember, ha felvállalja a testi vágyait? (18+)http://www.life.hu/intim/20151208-pilat-gabor-bunos-e-egy-ember-ha-felvallalja-a-testi-vagyait.htmlBűnös-e a nő, ha nyögdécselve megjátssza az orgazmust? Miközben gondolataiban az autó motorháztetején ül széttett lábakkal valaki mással? Csupán mert a férje sosem volt hajlandó erre, de még arra sem, hogy rendesen felkenje a falra? Ennek okán pedig csökkent a vágya az egyébként szeretett családfő iránt, mert mindig falakba ütközött a nemiség kapcsán?Intim--Clint Eastwood fia meleg?http://www.life.hu/intim/20151209-scott-eastwood-clint-eastwood-fia-homoszexualis-errol-talalgatnak.htmlTámogatja az azonos neműek házasságát, már hosszú ideje nem járt senkivel, és legutóbb egy férfi csókolta őt arcon - egyre gyanúsabb, hogy Scott Eastwood a saját neméhez vonzódik. Legalábbis ezt pletykálják. Intim--7 jel, ami szerint a srác csak a testedet akarjahttp://www.life.hu/intim/20151208-nem-tisztel-megcsal-es-nem-mutat-be-a-baratainak-akkor-csak-a-testedet-akarja-a-srac.htmlVannak intő jelek, amiket nem árt, ha időben észreveszel! Intim--Mitől találnak a nők vonzónak egy férfit? Íme!http://www.life.hu/intim/20151208-ettol-lesznek-vonzoak-a-ferfiak-a-nok-szemeben.htmlA Trech Insider munkatársai egy nagyon frappáns videóban mesélik el nekünk, hogy mik azok a külső tulajdonságok, ami miatt a nők vonzónak találnak egy férfit. Íme a 8 leglényegesebb külső tulajdonság, kiegészítve némi magyarázattal. Intim--5 sztár, aki hatalmasat pucérkodott idénhttp://www.life.hu/intim/20151208-5-sztar-akik-sokat-meztelenkedtek-2015-ben.htmlMi a közös Rihannában, Miley Cyrusban és Kim Kardashianban? Mind elég bevállalósak és excentrikusak ahhoz, hogy megmutassák magukat rajongóiknak a közösségi oldalukon. A Life.hu összegyűjtötte az öt legpucérabb Instagram-sztárt, akinek egyetlen képe képes volt felrobbantani az egész internetet. Íme. IntimOrigoHoppá! Karácsony alkalmából meztelenre vetkőztek a brit rádiósok!http://www.life.hu/intim/20151208-meztelenre-vetkoztek-a-brit-radiosok.htmlA The Archers nevű rádiósorozat hősei ezúttal igazán megmutatták magukat. A hangjukkal közismertté vált színészek karácsony alkalmából dobták le a ruháikat. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.