Támogatja az azonos neműek házasságát, már hosszú ideje nem járt senkivel, és legutóbb egy férfi csókolta őt arcon - egyre gyanúsabb, hogy Scott Eastwood a saját neméhez vonzódik. Legalábbis ezt pletykálják.

Azt mondják, akkor vagy igazi sztár, ha egyszer az életedben gondoltak már melegnek - miközben lehet, hogy valójában nem is vagy az. Jelenleg egész Hollywood azt találgatja, hogy vajon Clint Eastwood 29 éves fia a saját neméhez vonzódik-e.

Scott Eastwood és Walton Goggins a GQ magazin partiján 2015-benForrás: AFP/2015 Getty Images/Mike Windle

Scott Eastwoodot, aki édesapjához hasonlóan filmszínészként ténykedik, legutóbb a kaliforniai tengerparton kapták lencsevégre félmeztelenül, ám állítólag nem is foglalkozott az őt csodáló lányokkal. Legutóbb Charlotte McKinney modellel járt egy rövid ideig, ám szakításuk óta nem láthatták a rajongók női társaságban - egy hollywoodi partin viszont egy férfi csókolta arcon Scottot.

Mindemellett nagyon ügyel a testére, barátai szerint szereti is megmutatni tökéletesen kidolgozott izmait, egy korábban adott interjújában pedig megjegyezte, hogy támogatja a meleg házasságokat. Gyanús.