Szakított párjával Csepregi Éva?

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
párkapcsolat szerelem Csepregi Éva szakítás Neoton Familia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Neoton énekesnője és párja, Attila a hírek szerint már árulják tahitótfalui házukat, a különválásukról azonban egyelőre nem akartak beszélni.
Fotó: Szabó Gábor - Origo
Súlyos ok miatt gondolkodott a szakításon Gisele Bündchenhttp://www.life.hu/csalad/20151111-gisele-bundchen-szakitani-akart-tom-bradyvel-amikor-kiderult-hogy-exbaratnoje-terhes.htmlA világhírű modell, Tom Brady felesége őszintén megvallotta, melyik időszak volt a legnehezebb a kapcsolatukban, amikor kis híja volt annak is, hogy szakítsanak.Család--Csepregi Éva nyomozott a fia utánhttp://www.life.hu/csalad/20151015-csepregi-eva-enekesno-feltette-a-fiat-davidot-es-nyomozott-utana.htmlAnnyira féltette fiát, Dávidot, hogy korábban barátain keresztül ellenőrizgette, minden rendben van-e vele. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoAlekosz szakított szerelmével - Újra szingli a szájhőshttp://www.life.hu/intim/20151202-alekosz-a-tv2-edes-elet-sztarja-szakitott-szerelmevel-bettyvel-bar-allitja-csak-szuneteltetik.htmlBetty állítólag elhagyta a szájhőst, aki viszont állítja: csak szüneteltetik kapcsolatukat augusztus óta. Intim--Csepregi Éva feltűnik az RTL sorozatábanhttp://www.life.hu/sztarok/20150923-csepregi-eva-feltunik-az-rtl-sorozataban-a-partyzanokban.htmlA Partyzánok ma esti adásában feltűnik Csepregi Éva is az RTLII-n! TV + Sztárok--Hoppá! Courtney Cox és vőlegénye szakítottakhttp://www.life.hu/intim/20151202-courtney-cox-es-volegenye-johnny-mcdaid-szakitottak.htmlÚgy látszik, vége a nagy szerelmnek a Jóbarátok egykori sztárja és a The Snow Patrol gitárosa, Johnny McDaid között. IntimOrigoCsepregi Éva hamvas fiatalkori fotójára bukkantunkhttp://www.life.hu/csalad/20150127-csepregi-eva-a-neoton-familia-enekesnojenek-hamvas-fiatalkori-fotojara-bukkantunk.htmlAz énekesnő a FEM3Café műsorában mutatta meg gyermekkori fotóit, ahol arról is fellebbent a fátyol, hogy Éva nem volt mindig szőke: a Neoton Família miatt váltott hajszínt. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.