Lindsay Lohan már az ünnepekre készül - meztelenül

Forrás: Ellen Von Unwerth for Notofu Magazine -
Lindsay Lohan ágy fotó meztelen lepedő pezsgő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy üveg pezsgővel az ölében pózol a botrányairól elhíresült színésznő egy magazin különkiadásában.

Lindsay Lohan visszatért - úgy, ahogyan azt megszokhattuk tőle.

Forrás: Ellen Von Unwerth for Notofu Magazine

Az inkább botrányairól, semmint színészi szerepeiről elhíresült színésznő a NOTOFU ünnepi kiadásában vetkőzött le: hol egy szál fűzőre, hol pedig egy lepedővel, karjában egy üveg pezsgővel pózol.

Forrás: Ellen Von Unwerth for Notofu Magazine

Valahogy pont így képzeljük el Lindsay szilveszterét is - csak ne legyen igazunk.

Meztelen nőkkel reklámozta az ékszereit egy üzlet - Fotók!http://www.life.hu/intim/20151203-botranyt-robbantott-meztelen-kepeivel-egy-ekszeruzlet-a-feministak-szerint-szexista.htmlSokakat felháborított az a kampány, amit az I Love Ugly nevű ékszerészet készített a napokban. A legtöbb reklámképen ugyanis igen pikáns helyzetben ábrázolták a modelleket. Intim--Nicole Kidman: "Még gyerek voltam, amikor hozzámentem Tomhoz"http://www.life.hu/intim/20151212-nicole-kidman-a-tom-cruisezal-valo-hazassagarol-vallott.htmlSokáig nem beszélt Tom Cruise-zal való házasságáról, a 48 éves színésznő azonban most megosztott pár titkot a 10 évig tartó románcról. Intim--Hoppá! Karácsony alkalmából meztelenre vetkőztek a brit rádiósok!http://www.life.hu/intim/20151208-meztelenre-vetkoztek-a-brit-radiosok.htmlA The Archers nevű rádiósorozat hősei ezúttal igazán megmutatták magukat. A hangjukkal közismertté vált színészek karácsony alkalmából dobták le a ruháikat. Intim--Szabályok, fegyelem és a mindent átfogó szeretet - Ezekre van szükség...http://www.life.hu/intim/20151211-pilat-gabor-szabalyok-fegyelem-es-a-mindent-atfogo-szeretet-ezekre-van-szukseg.htmlRégóta tanítják, mint a kutyakiképzés alapját, hogy a gazda legyen a falkavezér. De mitől vezér a falkavezér? És egyáltalán, hogy jön ez a gyerekneveléshez? IntimThinkstockEgy fogadás miatt vetkőzött meztelenre a brazil nő – Fotók!http://www.life.hu/intim/20151209-cintia-vallentim-brazil-modell-meztelenre-vetkozott-amikor-bajnoksagot-nyert-kedvenc-focicsapata.htmlCintia Vallentim betartotta ígéretét: mivel a csapata bajnokságot nyert, ledobta az összes ruháját. Intim--Istenes Bence és Csobot Adél: ilyen a szerelmesek reggelijehttp://www.life.hu/intim/20151211-istenes-bence-az-rtl-klub-musorvezetoje-szerelmesen-reggelizett-parjaval-csobot-adel-enekesnovel.htmlCsobot Adél oldalán falatozott ma délelőtt az RTL Klub sztárja. A fiatalok láthatóan remek hangulatban kezdték a ködös péntek reggelt. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.