Így szereti egymást Szinetár Dóra és Makranczi Zalán

pihenés Makranczi Zalán Szalajka-völgy romantika szerelem Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő és férje a Szalajka-völgyben romantikáztak, és megmutatták, milyen amikor kettesben élvezik a friss hegyi levegőt.

Szinetár Dóra tegnap új frizurát villantott és utána el is hagyta a fővárost. Férjével, Makranczi Zalánnal a Szalajka-völgyben andalogtak és cuki összebújós fotót posztoltak. Szerintünk olyan szépek együtt, hogy ezen a hétvégén ők nyerték a legszebb magyar sztárpár címet.

Forrás: Instagram/Szinetár Dóra
Lindsay Lohan már az ünnepekre készül - meztelenülhttp://www.life.hu/intim/20151212-lindsay-lohan-szineszno-meztelenul-keszul-az-unnepekre.htmlEgy üveg pezsgővel az ölében pózol a botrányairól elhíresült színésznő egy magazin különkiadásában. IntimOrigoScarlett Johanssonnal csalja a feleségét Matthew McConaughey?http://www.life.hu/intim/20151211-matthew-mcconaughey-szinesz-csalja-a-feleseget-camilla-alves-modellt.htmlA hírek szerint a sztár felesége, Camilla Alves nincs elragadtatva attól, hogy férje Scarlett Johanssonnal dolgozik együtt legújabb filmjében. Állítólag megvan az oka, miért nem. Intim--Szívszorító: tükörre írta az okokat a férj, miért szereti a feleségéthttp://www.life.hu/intim/20151211-tukorre-irta-az-okokat-a-ferj-miert-szereti-a-feleseget.htmlAz okok, amiért szeretem a feleségem – ez az üzenet fogadta a tükrön a San Franciscóból hazatérő Molly Murphyt, akinek a férje így akarta tudtára adni érzelmeit, és jobb kedvre deríteni a depresszióval küzdő nőt.IntimOrigoGanxsta Zolee élő adásban vallott szerelmethttp://www.life.hu/intim/20151211-ganxsta-zolee-a-ganxsta-zolee-es-kartel-frontembere-elo-adasban-vallott-szerelmet-kedvesenek.htmlDemcsák Zsuzsa a barátnőjéről kérdezte a rappert, aki spontán módon vallott szerelmet kedvesének a tévé képernyőjén keresztül.Intim--Détár Enikő: "Még mindig fáj"http://www.life.hu/intim/20151211-detar-eniko-szinesznonek-meg-mindig-faj-a-valasa-rekasi-karolytol.htmlTavaly ért véget hosszú házassága Rékasi Károllyal. Bár már rátalált a szerelem, Détár Enikő továbbra sem palástolja: még nincs túl a szakítás fájdalmain. Intim--Alexander Skarsgard lesz az élőszereplős Tarzan főszereplője - Szexi fotó!http://www.life.hu/intim/20151210-alexander-skarsg-rd-igazi-szexistenne-gyurta-magat-o-lesz-tarzan-foto.htmlA színészt legtöbben a True Bloodból ismerhetik, ahol ugyancsak kockahasat villantott, bár nem úgy, mint a legújabb filmjében. Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.