Ebből baj lesz! Charlie Sheen módjára szexel Justin Bieber

Forrás: AFP/Ari Perilstein -
sztriptíztáncosnő egyéjszakás kaland szex Justin Bieber
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem is kételkedtünk benne, hogy a fiatal énekes egymás után dönti meg a szebbnél szebb lányokat. Az egyik egyéjszakás kalandja azonban most rendesen ki is fecsegte, hogyan telt az éjszakája Justin Bieberrel.

„Egy londoni táncklubban találkoztunk, a biztonsági embere pedig odahívatott engem és vagy 20 másik lányt Justin asztalához. Mondhatom, nagyon élvezte a helyzetet. Persze engem azonnal kiszúrt és bókolni kezdett: Csajszi, bombázó vagy! Gyönyörűek a szemeid!” – mesélte Laura Carter, sztriptíztáncos. A pár hajnali 2-kor lépett le, amikor a rendőrség csendháborítás miatt bezárta a bulit.

Forrás: AFP/Ari Perilstein

„Egy hatalmas lakosztályba vitt, ahol egy óriási házimozi állt és mindenhol hangfalak voltak. Szerettem volna készíteni egy szelfit a haverjaimnak, de a biztonsági őrök elvették a telefonomat és vissza sem adták” – folytatta beszámolóját a lány, aki szerint a péniszével robbantó Justin minden lánnyal heves csókcsatába keveredett, majd egymás után szobára vitte őket.

Elképesztő és szürreális volt, hogy Jusitn Bieberrel szexelek! A falnak döntve csókolgatott, miközben egy másik lány, szerintem egy amerikai, őt kényeztette. Aztán rámásztunk az ágyára és ott folytattuk” – mesélte büszkén Laura, aki szerint a másik lány féltékeny volt arra, hogy a luxusimádó Justin vele többet foglalkozik, ezért ott hagyta őket. „Miután kettesben maradtunk, Justin sokkal boldogabb volt, ráadásul fantasztikusat szexeltünk” – mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.