Debreczeni Zita dekoltázsától eldobod az agyad - Forró!

mell dekoltázs Debreczeni Zita Gianni villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazán felforrósítja a hideg téli levegőt Debreczeni Zita Instagram-fotója, melyen nagyon szexi dekoltázst villantott. 

Debreczeni Zita nemrég szerelmével, Giannival rótta Bécs romantikus utcáit, most pedig egy igazán szexi ruhában mutatta meg méretes dekoltázsát.

Forrás: Instagram/ Debreczeni Zita

A modellből lett fotós képe láttán mi is alig győzünk levegőhöz jutni, így biztosak vagyunk benne, hogy Giannit is levette a lábáról vele.

Így csábítja a szépséges Debreczeni Zita Giannit: Szexi fotó!

Zitán egyszerűen látszik, hogy ragyog a boldogságtól. Olvasd el a Life.hu cikkét!

A sorsod ellen tenni nem tudsz, de együttműködni vele bármikorhttp://www.life.hu/intim/20151215-pilat-gabor-a-sorsod-ellen-tenni-nem-tudsz-de-egyuttmukodni-vele-barmikor.html"Aludtam. Azt álmodtam, hogy az élet csupa élvezet. Felébredtem. Azt tapasztaltam, hogy az élet csupa szolgálat. Szolgálok. Most már azt tapasztalom, hogy a szolgálat az élvezet." IntimThinkstockÍgy szerez örömet szerelme Tóth Gabinak - Cuki fotó!http://www.life.hu/intim/20151216-toth-gabi-szerelme-igazi-fonyeremeny-igy-gyogyitja-trap-kapitany-a-beteg-enekesnot.htmlAhogyan arról korábban beszámoltunk: az énekesnő megbetegedett, és otthon lábadozik. Párja mindent megtesz azért, hogy mielőbb felépüljön. Intim--Kutyapózban avatta fel az ATM-et egy fiatal pár - Videó!http://www.life.hu/intim/20151216-atm-ben-szexelt-egy-par-oroszorszagban.htmlA hideg orosz tél elől menekülhetett egy ATM-be egy fiatal pár, akik aztán mindenféle pózban kipróbálták magukat a bankautomaták között. Intim--Fegyverrel a kezében, kevés ruhában fotózták VV Dórát http://www.life.hu/intim/20151216-vv-dora-felmeztelenul-fegyverrel-a-kezeben-pozol-szexi-fotosorozat.htmlA dögös modellről egy igencsak erotikus képsorozat készült a minap, melyen megmutatta szexi domborulatait. Intim--Vajna Tímeát egy ismert hollywoodi rendező csókolgatta - Fotó!http://www.life.hu/intim/20151216-vajna-timea-es-brett-ratner-kozos-fotot-posztolt-meg-egy-puszi-is-elcsattant-foto.htmlAndy Vajna felesége éppen Los Angelesben tartózkodik, ahol a napokban több ismert emberrel, köztük Brett Ratnerrel is találkozott. A nagy öröm hevében egy puszi is elcsattant közöttük. IntimOrigoEjha! Rihanna hatalmas melleket villantotthttp://www.life.hu/intim/20151214-rihanna-hatalmas-melleket-villantott.htmlJól felpolcolta kebleit Rihanna - az énekesnőt rég láttuk ennyire kitárulkozni. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.