hétköznapok szex vonzódás pasi tipp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfiak többsége semmit sem stresszel túl, és szinte pillanatok alatt túllendül bármilyen problémán. Összeszedtünk pár olyan tulajdonságot, amit érdemes ellesni tőlük, és hasznosítani a mindennapokban. 

1. A srácok többsége nem foglalkozik a plusz kilókkal, ha édességekről van szó. Nem agyalnak órákat egy csoki torta fölött, és nem számolják a kalóriákat. Ha te is megkívánsz pár finom falatot, ne félj rájuk csapni.

Forrás: Thinkstock

2. Ha valamivel megbántják őket, vagy bosszankodnak, nem kezdenek körmondatokban beszélni. Megbántott a pasid? Ne körmondatokban beszélj, mondd el, mi a gond!

3. Ha nem jön rájuk egy ruhadarab, rögtön kidobják. Nem rángatják fel a kettővel kisebb nadrágot csak azért, mert jól áll.

4. Mindig csak egy dologra koncentrálnak. Néha jobb lenne, ha inkább kevesebb dolgot csinálnál, de azt teljes erőbedobással.

Forrás: Thinkstock

5. Spontán szex? Legyél kicsit bevállalósabb, és bátran bólints rá a pasid által bedobott ötletekre. Hidd el, nem fogod megbánni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.