Szingli pasi becsajozik: "Addig tart a buli, amíg a csaj barátnői is jól szórakoznak"

csajozás ismerkedés pasivélemény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legjobb estéimet sosem drága romkocsmákban vagy a felkapott bárok egyikében töltöttem, hanem a mára törzshelyemmé vált ivómban. Valószínűleg mindenkinek van egy olyan helye, ahol ismeri a csapost, van egy megszokott asztala, és még a pincérlány is pont úgy mosolyog, mintha akár lehetne is valami. Persze ha megkérdezed, kiderül, hogy van barátja, de azért a jatt így is mindig busás...

A hangfalakból nem üvölt a zene, az árak pedig még a hónap végén is megfizethetők. Az ilyen helyeken a hazai pálya előnye miatt egy fokkal könnyebb lehet az ismerkedés, hiszen bátrabban hívhatunk meg valakit egy italra. A komák segíthetnek lefoglalni a kiszemelt hölgy barátnőit, mert ha ők egyszer unatkozni kezdenek, és elindulnak, akkor minden eddigi munka értelmetlen lesz.

Forrás: Thinkstock

Aranyszabály: addig tart a buli, amíg a barátnők is jól szórakoznak.

Akkor is a szokott asztalomnál ültem, és az egyik haverommal (nevezzük Áronnak) beszélgettünk. Épp edzésről jöttünk, és azt terveztük, megiszunk valamit, egy kicsit dumálunk, majd irány haza. De a hangulat olyan jó volt, hogy tovább maradtunk. Már rendesen megtelt a hely emberekkel, amikor ráeszméltünk, hogy mennyi is az idő. Megbeszéltük, hogy még egy kör, és tényleg megyünk. Én voltam a soros, így a pult felé vettem az irányt, ahol addigra rendes tömeg verődött össze.

Sosem értettem, miért a pultnál állva isszák meg az emberek az italukat... Talán félnek, hogy lemozogják a szeszt, vagy amíg odébb mennek, kimegy a buborék a sörükből. Az edzéseknek hála izmosabb vagyok az átlagnál, így ha csak tehetem, atlétában vagyok (egyszerűen így kényelmes, és ebben érzem jól magam). Ezt kiegészítem a mély hangommal, így nem szokott gondot okozni, hogy a pultig jussak. Most is a szokott céltudatossággal indultam meg, és már a pultnál jártam, amikor megláttam, hogy egy fiatal csávó egy könnyed testcsellel egy, a sorára váró lány elé vág, és már mondja is rendelését.

Nem vagyok egy lovag, de úgy gondoltam, hogy néhány illemszabályt azért érdemes betartani...

Hirtelen ötlettől vezérelve megszólítottam a hoppon maradt hölgyet, és felajánlottam neki, hogy álljon nyugodtan elém. Gondoltam, mit számít nekem, ha meg kell várnom még egy italt. Ő mosolygott, megköszönte, majd elém lépett, húzva maga után egy egész lánycsapatot, akik azonnal elkezdték sorolni a piaigényüket. Csak egy félmosollyal nyugtáztam, hogy ezt bizony alaposan benéztem, és éppen megfordultam, hogy jelezzek a társamnak, ez eltart még egy darabig.

Forrás: Thinkstock

De óvatlanul fordultam, és nem vettem észre, hogy közben az iménti hölgy próbált elhaladni mellettem, és egy jól irányzott ütközés után sikerült a pohara teljes tartalmát magamra öntetnem vele. Na, gondoltam, ez egyre jobb lesz... De a hirtelen feltámadó rosszkedvemet elűzte, amikor összeakadt a tekintetem az övével. Elsőre fel sem tűnt, de most volt lehetőségem szemből is jobban szemügyre venni őt, miközben sűrűn ismételgette, hogy "Bocsánat! Ne haragudj! Nem direkt volt!".

Gondoltam, ha már a trikómnak annyi, és a szagom is kezd egy haladó piáséra emlékeztetni, legalább valami jó legyen az estémben. Egy újabb mosoly után azt mondtam neki: "Semmi baj! Már rég ittam le magam ilyen gyorsan."

Rövid gondolkodás után egy elpirulás, majd egy mosoly jött válaszul. Amit kár lett volna veszni hagyni, hát folytattam: "Jövök neked egy itallal."

Erre már elnevette magát. Egy rövid bemutatkozás után megtudtam a nevét, és azt is, hogy az egyik lány születésnapját ünnepelik a társaságból, de ide igazából csak alapozni jöttek. Sajnos nem volt asztaluk, így hát felajánlottam, üljenek le hozzánk. Kaptak is a lehetőségen, és a cimborám legnagyobb meglepetésére nem csak két itallal, de egy hölgykoszorúval sikerült visszatérnem a helyünkre.

A poharak gyorsan ürültek, és örömmel vettem észre, hogy Áronnak sikerült az egyik lánnyal beszélgetésbe elegyednie, amíg én a szerencsés karambolom másik felével melegedtem egyre jobban össze, aki a borszagom ellenére is mellém ült. Sűrűn váltott mosolyok és óvatos, puhatolózó kérdések, aztán a vállunk összeért, ami egyre többször fordult elő, és végül már csak egymással beszélgettünk. Ez okozta az esti móka végét is, mert így ugyan mi jól éreztük magunkat a kiválasztott partnereinkkel, de a többi lány rosszul viselte a mellőzöttséget, és miután megitták az italukat, bedobták a legrosszabb mondatot, amit férfi egy ilyen helyzetben hallani akar.

Forrás: Thinkstock

"Menjünk olyan helyre ahol táncolni is lehet!"

Majd gyorsan hozzátették, hogy "bocsi, de csajbuli van", és már vették is a táskáikat. Innen már tapasztalatból tudja az ember, ez a csata elveszett. Legjobb, ha rendezett visszavonulásba kezd, és menti, amit még menthet. Hát elköszöntünk, jó bulizást és boldog születésnapot kívántunk, majd végignéztük, ahogy távoznak.

Mivel volt még a poharunkban, maradtunk még, hogy kivesézzük a történeteket. Beszélgetésünkbe feledkezve csak akkor vettem észre, hogy újra társaságot kaptunk, amikor az iménti leányzó már az asztalunknál állt, és arra a kérdésemre, hogy elfelejtet-e valamit, ezt a választ adta: "Igen! Elfelejtettem megadni a számomat."

Majd egy papírt nyomott a kezembe, amin a mágikus tizenegy számjegy sorakozott. Mielőtt azonban válaszolhattam volna, távozott, és csak annyit mondott: "Bocsi! Csajbuli!"

Női szemmel - A záróra megszépít

Ahogy közeledik a reggel, vonzóbbnak látjuk a "maradékot" című cikkünkben feltártunk egy kutatást, amelyet az Észak-dakotai Állami Egyetem két kutatója, Brian A. Glaude és H. Jean Delaney követtek el 1990-ben. Egy főiskolai klubban arra kérték a diákokat, értékeljék az azonos, illetve ellenkező nemű fiatalok vonzerejét, méghozzá az este folyamán háromszor - kilenckor, fél tizenegykor és éjfélkor.

Arra jutottak, hogy az idő előrehaladtával mind a fiúk, mind a lányok vonzóbbnak találták ugyanazt az ellenkező nemű egyént - tehát például ha egy srác három pontot adott egy lányra este kilenckor, másfél órával később már ötre értékelte, éjfélkor pedig már majd hogy nem szerelmet vallott.

A kutatók nem találtak összefüggést az elfogyasztott alkohol mennyisége és a vonzerő növekedése között. Sokkal valószínűbbnek tűnik a következő: ahogy telik az idő, a pasik úgy érezhetik, egyre kevesebb esélyük van megismerkedni valakivel, így lejjebb adják igényeiket, és nyilvánvalóan azok közül választanak, akikkel egy légtérben vannak - az elérhető nő pedig megszépül. És persze fordítva is igaz: a záróra a férfiakat is szívdöglesztőbbé varázsolja a szemünkben. Erről részletesebben itt olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.