Bár nem szájra ment, eléggé érzékire sikeredett az egykori sztárpár üdvözlése ahhoz, hogy újra az együttlétükről kezdjenek cikkezni a külföldi oldalak.

Immár három éve, hogy elvált egymástól Heidi Klum és Seal, az egykori sztárpár azonban a jelek szerint még mindig gyengéd érzelmeket táplál a másik iránt - legalábbis erről árulkodik az a karácsony után készült fotó, amelyet ide kattintva nézhetsz meg.

Forrás: AFP/Christopher Polk

A paparazzik által lőtt képen jól látszik, milyen finoman üdvözli egymást a német modell és az énekes, nem hiába keltek szárnyra a pletykák, miszerint sokkal több van köztük, mint puszta barátság. A Star magazin egyik szemtanúja szerint nem csupán az üdvözlés sikerült ilyen jól: 

Még egymás kezét is fogták. Heidi nem tudta elrejteni, mit érez Seal iránt - mondta el a lapnak. Heidi Klum és Seal hét év házasság és négy közös gyerek után jelentették be válásukat 2012-ben. Azóta mindketten megtalálták a boldogságot, igaz, a legutóbbi híresztelések szerint Heidi jelenlegi párja, Vito Schnabel Dakota Johnsonnal csalta meg a modellt, miközben Seal kedvese, Erica Packer gyereket vár az énekestől.