Gaál Noémit nem zavarja, hogy párja 9 évvel fiatalabb nála

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
párkapcsolat idősebb Maloveczky Miklós szerelem korkülönbség Gaál Noémi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tíz éve alkot egy párt Gaál Noémi időjós és Maloveczky Miklós műsorvezető, és elmondásuk szerint sosem zavarta őket, hogy esetükben a hölgy javára írható a korkülönbség.

Gaál Noémi olyan gyönyörű, hogy simán letagadhatná azt a kilenc évet, ami közte és párja között van. Miklós az egyik életmódcsatorna műsorában elárulta, mi volt az első gondolatuk, amikor a köztük lévő korkülönbségbe belegondoltak.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Akkor volt ez vicces, amikor azon gondolkodtunk, hogy amikor Noncsi 18 éves volt, én 11, ő ment bulizni, én meg a vasemberes pizsimben aludni. Nálunk nem okozott gondot ez a kilenc év, mert a hetvenes és nyolcvanas évek között nem volt akkora generációs különbség" – magyarázta Miklós.

„Tíz éve együtt vagyunk, ha voltak is félelmeim a korkülönbség miatt, akkor azokat a kapcsolat elején hamar sikerült megoldani" – mondta Noémi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.