Brooklyn Beckham párkapcsolat barátnő szerelem Sonia Ammar Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Beckham-család 16 éves szépfiúja a jelek szerint egy igazi romantikus úriember, aki gondosan ügyel arra, hogy megőrizze magának magánéletét.

Brooklyn Beckham a napokban posztolta azt a meglehetősen sejtelmesre sikeredett képet, amelyen egy titokzatos leányzót ölelgetve látható egy nagyon romantikus tengerparti naplente fényében.

Forrás: Instagram/Brooklyn Beckham

Bár az Instagram oldalán közzétett fotóhoz nagyon nem volt más hozzáfűznivalója, a szinte alig látszó emberalakok ellenére mindenki készpénznek vette, hogy állítólagos barátnőjével, Sonia Ammarral élvezik a páratlan helyet és egymás társaságát.

A szintén 16 éves leányzó, akiről bővebben itt írt a Life.hu, a hírek szerint együtt töltötte az ünnepeket híres barátja családjával a lenyűgöző Maldív-szigeteken, ami megint csak azt bizonyítja: komolyodik a dolog a tinipár között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.