Szerep, ami összeköt: Leonardo DiCaprio és Kate Winslet ölelése a Golden Globe-on

Titanic Kate Winslet Golden Globe-díj Leonardo DiCaprio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
1997-ben mutatták be James Cameron Titanicját, melyben megszerettük Jack és Rose, vagis Leo és Kate Winslet párosát. Most, 2016-ban is örvend a szívünk, ha együtt láthatjuk őket.

A Golden Globe-gála idén is bővelkedett felejthetetlen pillanatokban. A világ most leginkább csak egyet emleget közülük, amikor is Lady Gaga megijesztette Leót, aki erre igencsak érdekesen reagált.

Forrás: Youtube

Volt azonban egy másik momentum is, melyről a sármos színész kapcsán muszáj említést tennünk. Méghozzá, amikor újra találkozott kedvenc partnernőjével, Kate Winslettel, akinek esetében egyébként nehéz volt eldönteni, hogy csak a ruhája csalt, vagy valóban felszedett néhány kilót.

A nagy egymásra találásról az alábbi tweetet találtuk:

Külön öröm, hogy egyikük sem tért haza Arany Glóbusz nélkül. Kate a legjobb női mellékszereplő díját nyerte el, vagyis a harmadik Golden Globe-díját vehette át a Steve Jobs című filmben nyújtott alakításáért. Leonardo DiCapriót pedig A visszatérő című film főszerepéért jutalmazták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.