Elképesztő! Balul sikerült randis sztorijai tették sztárrá Natalie Walkert

Forrás: Instagram/Natalie Walker -
színésznő párkapcsolat történet New York ismerkedés közzététel Randevú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek - egy 25 éves New York-i színésznő a világhálón osztja meg nem mindennapi találkozásainak történeteit.

Natalie Walker a Yelpen kezdte el megosztani nem éppen jól végződött randevús történeteit.

Forrás: Instagram/Natalie Walker

2009-ben elmentem egy randira a Star Trek mozifilmre. Valamikor a fél film közepén felhívott az exbarátom sírva, mert látott rólam egy képet, amin farmersortban voltam, és "úgy néztem ki mint egy ribanc." Lemaradtam a film nagy részéről, mert ezzel foglalkoztam, de aztán lefeküdtem a sráccal, aki elhívott, és nagyon klassz volt, mert nagyon jó volt a teste.

Ilyen, és ezekhez hasonló, sokszor hajmeresztő sztorikat osztott meg magáról Natalie. A Yelp, amely eredetileg helyi vállalkozások értékelésére és ismertetésére hoztak létre, annyira nem díjazta a fiatal hölgy humorát: a cég egy rövid egyeztetés után kirakta a lány szűrét, mivel megsértette a szolgáltatás feltételeit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.