Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek - egy 25 éves New York-i színésznő a világhálón osztja meg nem mindennapi találkozásainak történeteit.

Natalie Walker a Yelpen kezdte el megosztani nem éppen jól végződött randevús történeteit.

Forrás: Instagram/Natalie Walker

Csak azért tettem, mert viccesnek gondoltam - magyarázta a Buzzfeednek a 25 éves fiatal nő, akinek valóban csak annyi volt a célja, hogy a barátai egy jót nevessenek rajta. A posztjai által azonban hatalmas népszerűségre tett szert, és hamarosan az egész online média Natalie furcsán végződött szerelmein nevetett. Többek között ezen is:

2009-ben elmentem egy randira a Star Trek mozifilmre. Valamikor a fél film közepén felhívott az exbarátom sírva, mert látott rólam egy képet, amin farmersortban voltam, és "úgy néztem ki mint egy ribanc." Lemaradtam a film nagy részéről, mert ezzel foglalkoztam, de aztán lefeküdtem a sráccal, aki elhívott, és nagyon klassz volt, mert nagyon jó volt a teste.

Ilyen, és ezekhez hasonló, sokszor hajmeresztő sztorikat osztott meg magáról Natalie. A Yelp, amely eredetileg helyi vállalkozások értékelésére és ismertetésére hoztak létre, annyira nem díjazta a fiatal hölgy humorát: a cég egy rövid egyeztetés után kirakta a lány szűrét, mivel megsértette a szolgáltatás feltételeit.