Mel Gibson barátnője akár az unokája is lehetne

fiatal Mel Gibson barátnő világsztár Golden Globe-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 60 éves színész 24 éves barátnőjével jelent meg a Golden Globe-on.

Úgy tűnik, az idősödő Mel Gibsonra újra rátalált a szerelem, hiszen az egzotikus szépséggel, Rosalind Rosssal már a karácsonyi ünnepeket is együtt töltötték. Legutóbb pedig a Golden Globe afterpartiján kapták őket lencsevégre.

Rosalind Ross sárga fényben úszik a kép bal oldalán. Forrás: NORTHFOTO
Időjárás, meló, pénz? Ezekről nem érdemes beszélni az első randinhttp://www.life.hu/intim/20160111-megyeri-zsuzsa-dora-sok-beszednek-sok-az-alja-mirol-beszeljunk-az-elso-randin.htmlSokunkban felmerül a kérdés: miről beszélgessünk az első (és második, majd az azt követő) randin, hogy ne rontsunk ajtóstól a házba, de azért mégis mondjunk valamit magunkról? Természetesen nyomot akarunk hagyni a másikban, de nem mindegy, milyet.IntimThinkstockMegható! Így búcsúzott férjétől David Bowie özvegyehttp://www.life.hu/intim/20160112-david-bowie-felesege-iman-abdulmajid-igy-bucsuzott-elhunyt-ferjetol.htmlAz elhunyt poplegenda özvegye, Iman Abdulmajid szívszorító sorokkal emlékezett meg férjéről. Intim--Forró! Katie Price meztelenül szelfizetthttp://www.life.hu/intim/20160112-katie-price-meztelen-szelfit-posztolt-szolizas-kozben.htmlEnnél forróbb fotót nem láttunk még Katie Price-ról, a híresség ugyanis szolizás közben örökítette meg pucér altáját. Intim--David Bowie volt felesége még nem tud az énekes halálárólhttp://www.life.hu/intim/20160111-david-bowie-egykori-parja-angie-bowie-nem-tud-volt-ferje-halalarol-valosagshowban-szerepel.htmlAngie Bowie éppen a Celebrity Big Brother-ben versenyez, a játék szabályai szerint pedig nem tudhat semmit a külvilágban történtekről. IntimAnyaszült meztelenül hempereg Candice Swanepoelhttp://www.life.hu/intim/20160111-candice-swanepoel-a-victorias-secret-modellje-anyaszult-meztelenre-vetkozott.htmlA Victoria's Secret szépséges modellje egy szál évakosztümben hempergett Costa Risa csodás tengerpartján, a nagy pillanatot pedig szerencsére követőivel is megosztotta. Intim--Hoppá! Brad Pitt Angelina Jolie nélkül érkezett a Golden Globe-rahttp://www.life.hu/intim/20160111-brad-pitt-angelina-jolie-nelkul-erkezett-a-golden-globera.htmlHónapok óta egymást érik a találgatások arról, hogy válságban van-e Brad Pitt és Angelina Jolie házassága. A színész vasárnap ráadásul egyedül érkezett a Golden Globe-gálára, ami újabb pletykákat indított el.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.