Oszter Alexandra: „Egyedül is jól éreztem magam"

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
színésznő párkapcsolat Oszter Alexandra szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő kilenc hónapja párkapcsolatban él, de arról vallott, egy percig sem erőltette a szerelmet.

Oszter Alexandra születése óta egyedül neveli kisfiát és amikor már feladta a reményt, hogy társra lel, akkor toppant be egy férfi az életében – írja a Story.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Vagy talál valaki új társat magának, vagy nem. Ezeket a dolgokat a sors úgyis elrendezi. Harmincöt évesen az ember már kellő tapasztalattal rendelkezik. Én már csak azért sem kerestem párt, mert egyedül is jól éreztem magam" – mesélte a színésznő.

Könnybe lábadó orgazmusok: Kiderült, miért pityergünk szex utánhttp://www.life.hu/intim/20160111-konnybe-labado-orgazmusok-avagy-miert-pityergunk-szex-utan-mi-nok.htmlKét ember legintimebb együttléte a szeretkezés, ami felszabadít, kiteljesít, energiát ad és boldoggá tesz. De mi van akkor, ha az orgazmusodat nem euforikus mámor kíséri, hanem valami megmagyarázhatatlan szomorúság és könnyek? IntimThinkstockSzabó Zsófi:"Mindig is ez volt a célom, tartozni valakihez"http://www.life.hu/intim/20160114-szabo-zsofi-az-rtl-klub-musorvezetoje-szineszno-mar-az-eskuvojet-tervezgeti.htmlAz RTL Klub műsorvezetőjét szenteste jegyezte el párja, és Zsófi szinte azonnal el is kezdte a esküvőtervezést. Intim--Zámbó Krisztián megint szakított?http://www.life.hu/intim/20160113-zambo-krisztian-a-tv2-edes-elet-sztarja-megint-szakitott-baratnojevel-zsuzsival.htmlAz énekes se veled, se nélküled kapcsolata jelenleg a nélküled pályáján halad tovább. Intim--A 64 éves Kirstie Alley ideális pasijelöltje 25 és 30 év közöttihttp://www.life.hu/intim/20160112-kirstie-alley-64-eves-szineszno-meglepo-kijelentest-tett-25-es-30-ev-kozotti-pasikat-kedveli.htmlA színésznő szerint a korabeli férfiak unalmasak, a fiatalok azonban annál érdekesebbek. Intim--Fekete és biszexuális: Coming outolt Az éhezők viadala 17 éves sztárja, Amanda Stenberghttp://www.life.hu/intim/20160111-az-ehezok-viadala-sztarja-amanda-stenberg-biszexualis-bevallotta-massagat-a-sztar.htmlA 17 éves színésznő eddig nem mert a nyilvánosság elé állni másságával, most azonban elérkezettnek látta az időt, hogy elmondja: biszexuális. IntimOrigoForró! Katie Price meztelenül szelfizetthttp://www.life.hu/intim/20160112-katie-price-meztelen-szelfit-posztolt-szolizas-kozben.htmlEnnél forróbb fotót nem láttunk még Katie Price-ról, a híresség ugyanis szolizás közben örökítette meg pucér altáját. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.