Vége egy újabb sztárházasságnak: Válik Nicole Richie

Forrás: AFP/Amy Graves -
Joel Madden házasság válás Nicole Richie sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint a két sztár kapcsolata korántsem olyan, mint régen, ezért úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják. Egy bennfentes szerint a házasságukat csak a gyerekek menthetik meg. 

Nicole Richie öt évvel ezelőtt oltár elé áll kedvesével, Joel Madden zenésszel. Azóta két gyermekük is született: egy kislány, Kate Richie Madden, és egy kisfiú, Sparrow James Madden. Bár az évek során többször is felmerült a különválás gondolata, a jelek szerint most a legkomolyabb a helyzet, és Joel már külön is költözött a családjától - írja a InTouch Weekly.

Forrás: AFP/Amy Graves

"Nicole és Joel alapvetően olyan szülök, akik egymást támogatják. Az elmúlt évük nem volt teljesen tökéletes, és most nagyon igyekeznek, hogy megmentsék a házasságukat, bár egyikükön sem látszik a nagy igyekezet" - nyilatkozta a lapnak egy nevét elhallgató ismerősük.

Jól indul a hétvége! Nagyon szexi fotóval nosztalgiázik Kelly Brookhttp://www.life.hu/intim/20160115-kelly-brook-modell-egy-regebbi-playboy-fotoval-nosztalgiazott.htmlKelly Brook imádja hergelni a rajongóit: ezúttal egy nagyon erotikus képet tett közzé képmegosztó oldalán. Intim--Tóth Gabiról és párjáról egy buliban készült intim fotóhttp://www.life.hu/intim/20160115-toth-gabi-enekesno-es-parja-trap-kapitany-egy-buliban-bujtak-ossze.htmlAz énekesnő egy bárpult mellett kucorodott össze kedvesével - meg kell állapítanunk, nagyon jól mutatnak együtt. Intim--Könnybe lábadó orgazmusok - Kiderült, miért pityergünk szex utánhttp://www.life.hu/intim/20160111-konnybe-labado-orgazmusok-avagy-miert-pityergunk-szex-utan-mi-nok.htmlKét ember legintimebb együttléte a szeretkezés, ami felszabadít, kiteljesít, energiát ad és boldoggá tesz. De mi van akkor, ha az orgazmusodat nem euforikus mámor kíséri, hanem valami megmagyarázhatatlan szomorúság és könnyek? IntimThinkstockÍgy zajlott a pornófilmek forgatása a nyolcvanas évekbenhttp://www.life.hu/intim/20160114-barbara-nitke-fotografus-fotoalbuma-a-pornofilmek-forgatasarol-a-nyolcvanas-evekben.htmlA New York-i fotográfus, Barbara Nitke testközelből láthatta, hogyan készült egy felnőttfilm „a pornó aranykorában." IntimOrigoOszter Alexandra: „Egyedül is jól éreztem magam"http://www.life.hu/intim/20160114-oszter-alexandra-szineszno-kilenc-honapba-parra-lelt-de-egyedul-is-jol-erezte-magat.htmlA színésznő kilenc hónapja párkapcsolatban él, de arról vallott, egy percig sem erőltette a szerelmet.IntimFotó: Hámori Zsófia/Life.huSzabó Zsófi:"Mindig is ez volt a célom, tartozni valakihez"http://www.life.hu/intim/20160114-szabo-zsofi-az-rtl-klub-musorvezetoje-szineszno-mar-az-eskuvojet-tervezgeti.htmlAz RTL Klub műsorvezetőjét szenteste jegyezte el párja, és Zsófi szinte azonnal el is kezdte a esküvőtervezést. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.