Férjhez megy az egykori botrányhősnő

esküvő menyasszonyi ruha Nicole Richie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó útra tért az egykori partikirálynő - két gyermeke születése után szombaton Nicole Richie oltár elé áll kedvesével, Joel Madden zenésszel.

Minden bizonnyal a menyasszonyok rémálma lenne, ha órákkal az esküvő előtt még nem lenne meg az esküvői ruha. Nicole még mindig nem döntötte el, milyen ruhakölteményben állna oltár elé: jelenleg egy Chanel és egy Marchese ruha között vacillál Paris Hilton egykori legjobb barátnője. Egy héttel ezelőtt ugyan New Yorkban még elvégezték az utolsó simításokat a Marchese ruhán, de még nincs minden eldöntve. Nicole magával vitte személyi divattanácsadóját is, akivel alaposan átgondolták a lehetőségeket, esetleges ötleteket a ruhával kapcsolatban.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A szombati esküvőre a pár legszűkebb baráti köre és családja hivatalosak - az eseményt az ara nevelőapja, Lionel Richie zenész otthonában tartják. Szűk körű, de hangulatos ceremónia várható, ahol a körítést a tél színei és formái inspirálták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.