Masszázzsal kényezteti szerelmét Nacsa Olivér

Forrás: RTL Klub -
Pataki Szilvia Nacsa Olivér masszázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel két éve alkot egy párt Nacsa Olivér és a Barátok köztben híressé vált Pataki Szilvia. A szerelmesek nagyon jó hatással vannak egymásra. 

Ritkán beszélnek a kapcsolatukról, de néhány részletbe most beavatták rajongóikat: például abba is, hogy mi az alapja egy tökéletes kapcsolatnak.

Forrás: RTL Klub

"Végre egyensúlyba került a munka és a privát élet. Természetes, hogy mindannyian változunk az idő múlásával, de a lényeg, hogy mindez jó irányba változzon. Úgy gondolom, hogy onnantól, hogy két ember összekerül, hatással van egymásra. Mi Olivérrel többek lettünk egymás által, és szerintem ez az alapja egy jól működő kapcsolatnak" – mesélte a Borsnak Szilvi, akinek a közkedvelt humorista mellett sikerült a legnagyobb terhet jelentő állandó megfelelési kényszertől is megszabadulnia.

A szerelmesek közös pihenéssel kezdték az év elejét, kedvenc egri szállodájukban töltöttek néhány napot. "Nagyon örültem, amikor a naptárunkban találtam két szabadnapot, és egy kicsit elmenekülhettünk a munkából a kedvenc helyünkre. Úgy éreztük, itt megállt az idő. Már csak a masszázsban kell úgy elmélyednem, hogy otthon is kényeztethessem Szilvit" – mesélte Olivér.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.