7 mondat, amit ha meglát egy férfi, tuti balra húz a Tinderen

Forrás: giphy.com -
adatlap baki Tinder ismerkedés kapcsolat bemutatkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lássuk, mi zajlik le a férfiak fejében, amikor egy-egy női bemutatkozót olvasnak el!

1. „Mindig nyitott vagyok az új élményekre." - Ezt nevezzük normális életnek.

2. „Csak a kutyád miatt vagyok itt.” - A lánynak nincs háziállata és örülne is egynek, ezért mindenáron kutyás pasit akar magának fogni. Eredeti.

Forrás: giphy.com

3. „Zene, utazás, sport, mozi és kaland." - Ezek szerint csak enni és szórakozni akarsz?

4. „Kapcsolatban vagyok…a pizzámmal.” - Ez nagyszerű és a konditeremmel is jó viszonyt ápolsz?

5. „Utálom ezt a részt kitölteni.” - Felnőtt vagy és te döntöd el, mit osztasz meg magadról, de a te érdekedet szolgálná, hogy legalább egy-két sort ide biggyessz magadról, hogy könnyebben meg lehessen téged ismerni ezen a társkereső felületen.

Forrás: giphy.com

6. „Csak egy éjszakát töltök a városban!” - Rendben, de melyik éjszakát? Ha nem frissíted folyamatosan a profilodat, ki tudja, hogy jelenleg a szomszéd városban, vagy Koppenhágában tartózkodsz éppen.

7. „Plusz pontot jelent, ha ez és ez a munkád, ez a hobbid stb.” - Ezek szerint ez a lány rangsorol, nincs kedvem pontokért versengeni.

Tinder-mesék: történetek a szex-, illetve szerelemappról

Még mindig sokaknak fenntartásaik vannak a programmal kapcsolatban, azonban már vannak tündérmesék, amelyekben hinni lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.