5 éven át írogatott Jake T. Austin Disney sztárnak a rajongó - Végül az övé lett!

Twitter Danielle Caesar sorozat Jake T. Austin üzenet Varázslók a Waverly helyből Disney Instagram sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Filmbeillő love story: a földi halandó Danielle Ceasarnak sikerült elhódítania a Varázslók a Waverly helyről Disney-sztár, Jake T. Austin szívét, és immár egy párt alkotnak. 

Danielle Ceasarnek sikerült az, amiről minden tinilány álmodik legalább egyszer: meghódította imádott sztárjának szívét. A 22 éves lány évek óta rajongott a Varázslók a Waverly helyről című Disney-sorozat hőséért, Jake T. Austinért, akit folyamatosan üzenetekkel bombázott Twitteren.

Forrás: Instagram/Jake T. Austin

Hogy még pontosan mi mindent tett azért, hogy felhívja magára a 21 éves színész figyelmét, nem világos, ám Danielle végül célba ért: Jake nemrég Instagramján köszönt be rajongóinak a fent látható képpel, amelyen éppen a lányt csókolja hevesen.

Megőrülök érte

Csupán egy finom csipkeréteg takarja Kárpáti Rebeka melleithttp://www.life.hu/intim/20160119-csupan-egy-finom-csipke-takarja-karpati-rebeka-melleit.htmlA Jóban Rosszban színésznője irigylésre méltó testét vékony csipkébe burkolta. Intim--Egymillió szó szükséges, hogy a férfi ágyba vigye a nőthttp://www.life.hu/intim/20160118-megyeri-zsuzsa-dora-parban-szep-ferfiak-parvalasztaskor-a-szavak-szintjen-is-pavaskodnak.htmlA férfiak udvarláskor mindent beleadnak, és a tetteket jobbára megelőzik a szavak. De nem is akármilyenek. Hajlamosak ritka, figyelemkeltő szófordulatokat használni, nem beszélve a kedves becézgetésekről, sőt, néha odáig ragadtatják magukat, hogy kedvenc versünkből idéznek. Mindezt persze nem ok nélkül teszik, hanem, hogy kiüssék a többi potenciális jelentkezőt, és elkápráztassanak minket nyelvi bravúrjaikkal. Intim--"110 férfi erőszakolt meg 22 óra alatt"http://www.life.hu/intim/20160119-megan-stephens-vallomasa-arrol-hogyan-lett-szexrabszolga-14-evesen-egy-gorogorszagi-nyaralas-utan.htmlMegan Stephens mindössze 14 éves volt, amikor egy görögországi nyaralása közben megismert férfi eladta őt szexrabszolgának. A most 25 éves nő nemrég megjelent kötetében vall arról, mi mindenen ment keresztül ezután. Intim--Liam Hemsworth eljegyezte Miley Cyrust?http://www.life.hu/intim/20160119-miley-cyrus-es-liam-hemsworth-ujra-jegyesek.htmlAz énekesnő elkezdte viselni azt a gyűrűt, amivel egyszer már megkérte kezét a dögös színész. IntimAFPDebreczeni Zita pajkos fotót posztolt az ágyábólhttp://www.life.hu/intim/20160119-debreczeni-zita-pajkos-fotot-posztolt-az-agyabol.htmlIgazán intim fotót tett közzé Instagram-oldalán Debreczeni Zita, aki az ágyában szelfizett egyet. Intim--Egy 19 éves hercegnővel jár Harry herceghttp://www.life.hu/intim/20160118-harry-herceg-a-19-eves-maria-olympia-gorog-dan-hercegnovel-jar.htmlA brit királyi trón örököse a hírek szerint teljesen belehabarodott a görög-dán származású Maria-Olympia hercegnőbe. IntimAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.