Tudtad? Carrie eredetileg szingli maradt volna a Szex és New Yorkban

színésznő film párkapcsolat Sarah Jessica Parker sorozat karakter Szex és New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sorozat egyik alkotója szerint nem igazán mesébe illő véget terveztek a főszereplőnek, sőt, sokan nem is voltak megelégedve az utolsó évad befejező részeivel. 

Darren Star igazából a magányt szánta Carrie-nek, aki az első évadokban még élvezte a szingli életet, majd az évek előrehaladtával egyre jobban vágyott arra, hogy végre megállapodjon. Ezután a készítők két lehetőség között vaciláltak - írja a Vouge.

Forrás: Origo

Az egyik szerint Carrie egyedül megy vissza New Yorkba, és elölről kezdi az életét. A másik, hogy Petrovsky után megy, és mindenki boldog lesz. Szóval Darren szerint nem sokon múlt, hogy a főszereplő nem találja meg a nagy Őt, és egyedül keresi a boldogságot.

Debreczeni Zita havas tájakon romantikázik Giannivalhttp://www.life.hu/intim/20160126-debreczeni-zita-modell-szerelmesen-siklik-siel-a-havon-parjaval-giannival.htmlA modell ismét szerelmével kalandozik, ezúttal a pár a mediterrán életérzés helyett a havas lejtőket választotta. Intim--Itt az új őrület: Tegyél tollat a melled alá!http://www.life.hu/intim/20160126-a-jeges-kihivas-utan-itt-a-mell-ala-rejtett-toll-fotok-elkepeszto-orulet-kinabol.htmlAz elmúlt évek netes kihívásaival már Dunát lehetne rekeszteni, és a jelek szerint mindig sikerül kitalálni valami újdonságot. Kínában most az számít menőnek, ha tollal a cicid alatt fotózkodsz. IntimThinkstockVele randizik hetek óta Katie Holmes - Fotó!http://www.life.hu/intim/20160125-katie-holmes-ezzel-a-ferfival-talalkozgat-romantikus-vacsora-kislanyat-is-magaval-vitte-foto.htmlA színésznő a hírek szerint eddig Jamie Foxxal találkozgatott, azonban valami rosszul sülhetett el, mert már egy új férfi oldalán keresi a boldogságot. Intim--5 dolog, amitől egyből kiábrándulnak belőled a pasikhttp://www.life.hu/intim/20160125-5-dolog-ami-kiabranditja-a-pasikat-a-netes-tarskereso-oldalakon.htmlAz online társkeresés nem könnyű, de ha odafigyelsz ezekre, egy kicsivel egyszerűbb lesz. Intim--Továbbra is imádjuk nézni ezt a gyönyörű férfit, na!http://www.life.hu/intim/20160124-mans-zelmerlowot-az-eurovizio-sved-nyerteset-imadjuk-nezni.htmlMíg Magyarországon épp hogy elstartolt A Dal, addig a tavalyi Eurovízió nyertese látszólag boldogabb, mint valaha. Őrülten jóképű, és rajongói szerencséjére rendszeresen posztol is.Intim--Tóth Gabi szerelmes szelfivel készült vasárnapra: Íme!http://www.life.hu/intim/20160124-toth-gabi-enekesno-szerelmes-szelfivel-keszult-vasarnapra.htmlA vagány énekesnő, aki legutóbb másik kedvencéről, a kis Bodzáról posztolt képet, ma újabb cuki fotót tett közzé közösségi oldalán.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.