trónörökös brit királyi család kapcsolat Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Más magyarázata nem lehet annak, hogy nagyjából hetente jelenik meg egy újabb szőke szépség oldalán, és a brit lapok hetente új barátnővel hozzák hírbe.

Ahogy a Life.hu januárban már megírta, a brit királyi trón örökösének szívét nem rég egy szintén kékvérű hölgyemény, a 19 éves Maria-Olympia görög-dán hercegnő rabolta el. Nagyjából két hete még így nyilatkozott erről a hírről a pár egyik közeli ismerőse:

Harry fülig szerelmes Maria-Olympiába. Teljesen lenyűgözte. Már randiztak egy párszor, és tervezik, hogy még a húsvét előtt elmennek síelni Svájcba.
Harry herceg és a 19 éves Maria-Olympia görög-dán hercegnő Forrás: AFP

Most viszont van egy olyan sanda gyanúnk, hogy a a svájci síelésből semmi nem lesz, mivel a The Sun szerint Harry herceg egy 22 éves, Juliette Labelle nevű lánnyal találkozgat, aki PR-munkatársként dolgozik a Diornál.

Juliette Labelle Forrás: Twitter/tylershields

Harry Herceg mindig is szerette falni a nőket, de hogy két hét alatt két különböző barátnője is legyen, az azért teljesítmény.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.