Megható vallomást tett feleségéről Hugh Jackman

Forrás: AFP/Niklas Halle'n -
házasság feleség vallomás Deborra-Lee Furness Ellen DeGeneres Hugh Jackman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Immár 20 éve, hogy az X-Man és A nyomorultak sztárja oltár elé vezette a nála 13 évvel idősebb Deborra-Lee Furnesst, ám a mai napig ugyanolyan szerelmes belé, mint kapcsolatuk kezdetén.

Hugh Jackman még 20 év házasság után is olyan elragadtatással beszél feleségéről, Deborra-Lee Furnessről, mintha szerelmük kezdetén járnának. A 47 éves színész a minap Ellen DeGeneres műsorának vendégeként árulta el: a mai napig odáig van feleségéért.

Forrás: AFP/Robin Marchant

Igazán hálás vagyok azért, hogy még azelőtt találkoztunk, hogy bármi is történt volna, mert ami a karrieremben, a képernyőn és a magánéletemben sikerült, azt mind együtt csináltuk meg" - magyarázta a nemrég Magyarországot is megjárt világsztár.

Kivillant cicikkel strandolt Chris Brown állítólagos áldozata, Liziane Gutierrezhttp://www.life.hu/intim/20160119-liziane-gutierrez-chris-brown-baratnoje-kivillant-mellekkel-strandolt-malibu-partjainal.htmlNem szégyenlősködött a brazil modell, aki csupasz mellekkel élvezte a hullámokat Malibu partjainál. Intim--Szakított az álompár! Véget ért a szerelem Bradley Cooper és Irina Shayk közötthttp://www.life.hu/intim/20160201-bradley-cooper-szinesz-es-irina-shayk-modell-szakitottak.htmlKevesebb mint egy év együttjárás után különvált az egykori sztárpár. IntimAFP5 éven át írogatott Jake T. Austin Disney sztárnak a rajongó - Végül az övé lett!http://www.life.hu/intim/20160119-jake-t-austin-disney-sztarnak-5-even-at-irogatott-danielle-caesar-rajongo-vegul-osszejottek.htmlFilmbeillő love story: a földi halandó Danielle Ceasarnak sikerült elhódítania a Varázslók a Waverly helyről Disney-sztár, Jake T. Austin szívét, és immár egy párt alkotnak. Intim--David Beckham még mindig félmeztelenül néz ki a legjobbanhttp://www.life.hu/intim/20160122-david-beckham-felmeztelenul-nepszerusiti-legujabb-parfumjet.htmlAz egykori futballsztár ezúttal saját maga népszerűsítése kedvéért dobta le a textilt. Intim--Meztelenül sétáltatta végig az utcán hűtlenkedő feleségét egy férfi - Videóhttp://www.life.hu/intim/20160120-egy-ferfi-meztelenul-setaltatta-vegig-hutlenkedo-feleseget-new-yorkban.htmlA felvételen beszélő, megcsalt férj szavaiból kiderül: állítólag 7 férfival lépett félre a felesége, a pucér sétát pedig amolyan bosszúnak szánta. Intim--Caitlyn Jenner: "Készen állok rá, hogy férfival randizzak"http://www.life.hu/intim/20160120-caitlyn-jenner-transznemu-valosagshow-sztar-keszen-all-arra-hogy-ferfival-randizzon.htmlA transznemű díva saját valóságshow-műsorában árulta el, hogy a jövőben inkább a férfiak, mintsem a nők társaságát fogja keresni. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.