David Beckham még mindig félmeztelenül néz ki a legjobban

modell David Beckham parfüm félmeztelen reklám
Az egykori futballsztár ezúttal saját maga népszerűsítése kedvéért dobta le a textilt.

Elkészült David Beckham legújabb illata, az egykori focisztár pedig a HELLO! magazin birtokába jutott fotók tanúsága szerint nem bízza a véletlenre a reklámot: a négygyerekes apuka félmeztelenül népszerűsíti majd a parfümöt.

Forrás: Roger Do Minh for Hello Magazine

Persze azért némelyik felvételen még felöltözve látható, és meg kell hagyni, így sem dobnánk ki az ágyunkból:

Forrás: Roger Do Minh for Hello Magazine

De azért ruha nélkül mégiscsak szemrevalóbb:

Forrás: Roger Do Minh for Hello Magazine
Le akarta fújni a királyi esküvőt Diana hercegnő?http://www.life.hu/intim/20150826-diana-hercegno-az-utolso-pillanatban-le-akarta-fujni-az-eskuvojet-karoly-herceggel.htmlEgy amerikai lap forrása szerint Diana hercegnő és Károly herceg házassága már az első naptól kezdve halálra volt ítélve.Intim--Király Viktor: "Irányítható vagyok..."http://www.life.hu/intim/20151113-kiraly-viktor-iranyithato-a-szerelemben.htmlNem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, Király Viktorért bomlanak a nők. Az énekes azonban ennek ellenére a hosszú távú kapcsolatok híve, sikereit soha nem használta ki. Intim--Öccse miatt nem házasodik Király Linda http://www.life.hu/intim/20151029-kiraly-linda-enekesno-occse-kiraly-benjamin-miatt-var-az-eskuvovel.htmlAz énekesnő és párja, Zsombor már régóta jegyben járnak, de az esküvő elsőbbsége tesvérét, Bent illeti meg. IntimFotó: Hámori Zsófia/Life.huDukai Regina: „Nem kontárkodtam bele semmibe, egyedülálló férfiról volt szó"http://www.life.hu/intim/20160122-dukai-regina-modell-ujra-szerelmes-uj-parja-a-fradi-futballistaja-batik-bence.htmlA modell újra szerelmes, ám a felröppent pletykák miatt nem örülhet felhőtlenül új kapcsolatának. Intim--Bódi Sylvi hatalmas mellei szinte kibuggyannak bikinijébőlhttp://www.life.hu/intim/20160122-bodi-sylvi-modell-pompas-dekoltazst-villantott-falatnyi-bikiniben.htmlA modell nagyon szexi fotóval lepte meg rajongóit, a gyönyörű táj pedig eltörpült a Sylvi keblei mellett. Intim--Eldurvult a helyzet: több ezer ember előtt szidta exférjét Madonnahttp://www.life.hu/intim/20160121-madonna-enekesno-nashville-i-koncerten-szidta-volt-ferjet-guy-ritchie-t.htmlA jelek szerint egyre jobban elharapózott Madonna és volt férje, Guy Rithie gyermekelhelyezési ügye: az énekesnő nashvill-i koncertjén illette nem túl nyomdaképes szavakkal egykori párját. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.