Karda Bea oltár elé áll!

Forrás: Margitay Klára/Life.hu -
Karda Bea házasság szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő nagy lakodalomra készül párjával, mivel sem a lagzihoz, sem az esküvőhöz nem érzi öregnek magát!

Karda Bea és kedvese hat évvel ezelőtt ismerkedtek meg egymással egy internetes társkereső oldalon. Az énekesnő a Best magazinnak árulta el, milyen harmonikus a kapcsolata civil szerelmével.

Forrás: Margitay Klára/Life.hu

"Laci hűséges hozzám, szeret engem, a támaszom, a szeretőm, a szerelmem, a párom, a veszekedő partnerem, mert ilyen is kell, hogy legyen egy kapcsolatban, egyszóval a mindenem" - mondta Bea. Azt is hozzátette, hogy párja 8 évvel fiatalabb nála, és már van egy 18 éves fia, de még soha nem volt nős.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Az énekesnő azt is elárulta, hogy amikor Som Lajos felesége lett 1977-ben, elmaradt a buli egy haláleset miatt, és végül csak kettesben vacsoráztak. Nem csoda hát, hogy Bea vágyik az ünneplésre.

"Azért mert már nem harmincasok vagyunk, még tarthatunk egy világra szóló nagy bulit, ahova meghívom a legjobb barátaimat, és hajnalig ropjuk a táncot" - ecsetelte az énekesnő.

A Piramis alapítója mellett nem volt boldog. Elmondta, hogy Som Lajos folyton hűtlen volt hozzá, ez akkor sem változott, amikor megszületett a lányuk. Tíz boldogtalan év után váltak el egymástól, akkor visszanyerte hőn áhított szabadságát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.