Cindy Crawford számára Richard Gere már csak egy idegen

idegen Richard Gere Cindy Crawford felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Húsz évvel a válásuk után a gyönyörű modell beismerte, hogy exférjével már egyáltalán nem tartják a kapcsolatot.

Cindy Crawford mindössze 26 éves volt, amikor hozzáment Richard Gere színészhez, aki 16 évvel idősebb nála. A modell bevallotta, hogy utólag úgy látja, nagyon fiatal volt a házassághoz, bár akkor ezt nem így gondolta. Hat évig alkottak egy párt, ám mindössze 2 évig voltak házasok.

Forrás: AFP/Mark Ralston

A modell és a 66 éves színész kapcsolata azonban még barátságszinten sem maradt meg válásuk óta.

Szupererotikus kütyük Valentinre és az év többi napjára is (18+)http://www.life.hu/intim/20160203-szexkutyuk-valentin-napra-ajandekba-dildok-es-egyeb-apro-kincsek.htmlFergeteges randihelyszíneket már ajánlottunk az idei Valentin-napra, sőt, még olyan szetteket is összegyűjtöttünk, melyekkel tutira nem lőhetsz mellé ezen az ünnepen. Vagyis, ha már megvan a program, és az is, mit viselsz majd, ideje, hogy intim bevásárlásra indulj! Intim--Ireland Baldwin melleit szinte semmi nem takarjahttp://www.life.hu/intim/20160209-ireland-baldwin-meresz-kepet-tett-kozze-instagramjan-szinte-teljesen-lathatoak-a-mellei.htmlAlec Baldwin 20 éves lánya nem sok mindent hagy a képzeletre. Csupán kiegészítőket visel ruhaként a modell. Intim--Tolvai Reni nem bánja, ha Kállay-Saunders más lányokkal bulizikhttp://www.life.hu/intim/20160209-tolvai-reni-nem-feltekeny-kallay-sanders-andrasra-aki-mas-lanyokkal-szokott-bulizni.htmlAz énekesnő elárulta, hogy teljesen normális, ha szerelemét más, csinos lányok zsongják körül. IntimFotó: Szabó Gábor - OrigoRelax, nasi és Tinder? Így nyelik le a Valentint a legkeményebb szinglikhttp://www.life.hu/intim/20160202-ot-tipp-hogy-tuleld-a-valentin-napot-szinglikent.htmlIsmét eltelt egy év, és te még mindig szingli vagy Valentin-napon? Vagy újra? Esetleg éppen most szakítottál, és fájó nosztalgiával gondolsz arra, hogy az elmúlt évben milyen boldogan készültél a szerelmesek napjára? Jó, jó, hogy te is szeretnéd megtalálni a párod, az viszont nem oké, hogy emiatt egész nap könnyfátyolon keresztül nézed a világot. Íme, néhány tipp, hogy ne fordulj be teljesen február 14-én sem. Intim--Molnár Anikó 9 kutyával osztja meg az ágyáthttp://www.life.hu/intim/20160208-molnar-aniko-agyaban-kilenc-allat-is-elfer-a-szoke-bombazo-elfogado-pasit-keres.htmlA Való Világ egykori szőke bombázójának nem kell olyan férfi, aki nem fogadja el őt az állataival együtt. IntimOrigoAlig takarja valami Cindy Crawford fenekét - Fotó!http://www.life.hu/intim/20160208-cindy-crawford-meses-alakjatol-teljesen-elajulsz-tengerparton-lazult-a-modell-foto.htmlA szupermodell egyszerűen gyönyörű a legújabb róla készült felvételen, melyen épp a tengerparton sétálgat. A lenge öltözet pedig kicsit többet is mutat a kelleténél. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.