"Csodás évek voltak" - Így esett szerelembe Varga Izabella

Fotó: Marton Szilvia/Life.hu -
Varga Izabella tej tűzhely szerelem Barátok közt RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt sztárja férjét egy odakozmált tejnek köszönheti.

Varga Izabella és férje, Lendvai Zoltán rendező, már túl voltak egy színházi évadon, amikor egy házibuliban táncolni kezdtek, és akkor kifutott a tej. A házigazdának azonnal a segítségére sietett a színésznő és a rendező, és mire letakarították a tűzhelyet egymásba szerettek. Nem sokkal később a szerelmesek összeköltöztek, Zoli lakásába - írja a hot!.

Fotó: Marton Szilvia/Life.hu

„A színészházban az apró garzon nem lehetett több mint 17 négyzetméter. Rengeteget dolgoztunk, és a munka mellett hatalmas társasági életet éltünk. Szinte csak aludni jártunk haza. Csodás évek voltak" - emlékezett vissza Izabella.

Lilu megmutatta formás hátsójáthttp://www.life.hu/intim/20160210-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-a-dubai-tengerparton-megmutatta-formas-hatsojat.htmlAz RTL Klub műsorvezetője kisfiával, Dáviddal sétált Dubai tengerpartján, amikor lencsevégre kapták őket. Intim--L.L. Junior: "Nem fogok egy papír miatt elköteleződni"http://www.life.hu/intim/20160209-l-l-junior-rapper-a-papir-miatt-nem-fogja-felesegul-venni-parjat.htmlA rapper azt mondta, gyakran kérdezik tőle, miért nem veszi el feleségül gyermekei anyját, Csillát. A zenész úgy fogalmazott, nem tudja, miért kéne elvennie... Intim--Varga Viktor: "Változott az értékrendem"http://www.life.hu/intim/20160210-varga-viktor-enekes-sejtelmes-uzenetben-kozolte-hogy-a-ferfiva-valas-utjara-lepett.htmlAz énekes egy sejtelmes üzenetben fogalmazta meg, hogy élete új irányt vett és a férfivá válás útjára lépett. Intim--Dögös dominaszerkót húzott Pirner Almahttp://www.life.hu/intim/20160129-pirner-alma-rudtancos-tv2-edes-elet-szarja-dogos-dominaszerkot-huzott.htmlA farsangi bulira készülve szexi jelmeztárából vonultatott fel néhány darabot férjének a rúdtáncosnő. A Piroska-, a riói táncos- és a pávajelmez után Anna természetesen belebújt egy dominaszerkóba is. Intim--Klausmann Viktor: "Kinek mi köze a szexuális identitásomhoz?"http://www.life.hu/intim/20160201-klausmann-viktor-egykori-musorvezeto-nem-erti-miert-kerdeztek-nem-identitasarol.htmlAz egykori műsorvezető magyarázkodásra szorult. Az egyik magazinban megkérdezték tőle, hogy gyakran nézik-e őt melegnek. Viktor elmondta, mi lehet ennek a pletykának az alapja. Intim--Galambos Lajos újra feleségül veszi Boglárkáthttp://www.life.hu/intim/20160128-galambos-lajos-mulatos-zenesz-ujra-felesegul-veszi-feleseget-boglarkat.htmlAz előzetes letartóztatásból szabadult zenész hálás feleségének a kitartásáért a szeretetéért, ezért egy igazi romantikus második esküvőt tervezget. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.