Van egy kis hiányérzetünk Gáspár Evelin Valenin-napi ajándékával kapcsolatban

Forrás: Instagram/evelingaspar -
Gáspár Győző Valentin-nap Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győző idősebbik lánya Valentin vasárnapjának délelőttjén posztolta ki, hogy mit is kapott erre a jeles ünnepre.

Evelin nyilvános Instagram oldalán tette közzé, hogy mivel lepte meg szerelme február 14-én. "Reggeli meglepetés" - írta a képe fölé:

Valentin-napra kizárt hogy csak egy marék lufit kapott volna Forrás: Instagram/evelingaspar

A celeblány korábbi posztjainak tanúsága szerint azonban a szkeptikusoknak okuk van feltételezni, hogy ez még nem a teljes Valentin-meglepetés. Valahol a lufik között egész biztosan megbújik egy újabb luxusverda kulcsa, de az is lehet, hogy a méregdrága dizájnerrajándék fényképe csak délután kerül fel... Nos, kíváncsian várjuk a folytatást!

Döbbenetes, mennyit fogyott Gáspár Evelin 9 nap alatthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160210-gaspar-evelin-rengeteget-fogyott-9-nap-alatt.htmlEvelin nagyon komolyan veszi az edzéseket, és kilenc nappal ezelőtt egy tisztítókúrába is belekezdett. Az eredmény pedig egyszerűen elképesztő. Ez Zsír!OrigoGáspár Evelin nagyon érzi a divatothttp://www.life.hu/trend/20160208-gaspar-evelin-trendi-kepet-tett-kozze-instagram-oldalan.htmlGáspár Győző lánya még mindig nem teljesen elégedett az alakjával, pedig már igazán csinos nő lett belőle. Ráadásul a stílusérzéke is a helyén van. Trend--Gáspár Evelin lecsapatta luxusjárgányáthttp://www.life.hu/sztarok/20160131-gaspar-evelin-automosoba-vitte-kocsijat.htmlHa már Merci, csillogjon! Valószínűleg ezt gondolhatta Gáspár Evelin is, mikor a minap jól megcsutakolta arany színű luxusautóját. TV + Sztárok--Napsütés, luxusjárgány,édes gondtalanság - Vidáman telt Gáspár Evelin napjahttp://www.life.hu/sztarok/20160129-gaspar-evelin-vezetes-kozben-fotozzak-luxusjargannyal-jarkal-a-sztarcsemete-foto.htmlGyőzike legidősebb gyermeke vezetés közben fotóztatta magát egy barátjával. A jó idő a jelek szerint igazán feldobta Evelin napját. TV + Sztárok--Így néz ki smink nélkül Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/sztarok/20160122-gaspar-evelin-smink-nelkuli-szelfit-keszitett.htmlGyőzike lánya az autójában ülve készített magáról egy fotót, amin még szűrő sincs! TV + Sztárok--Gáspár Evelin beszólt apjának: "Hát ez nagyon gagyi!" http://www.life.hu/sztarok/20160120-gyozike-uj-szama-meg-lanya-evelin-szerint-is-nagyon-gagyi.htmlGáspár Győző egy egészen újhullámos produkcióval állt elő, amit már meg is osztott Facebook-oldalán. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.