Kucsera Gábor és Tápai Szabina volt a Story-gála legédesebb párja

Forrás: Marton Szilvia -
Tápai Szabina Kucsera Gábor Story-gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szombat esti gálára a legtöbben a párjukkal érkeztek. Szabó Zsófi büszkén feszített vőlegénye mellett, és a Barátok közt szexi sztárja, Solti Ádám is bemutatta választottját. Az egyik legédibb pár azonban a Kucsera-Tápai páros lett.

Összegyűjtöttük már a tegnapi gála legszebb dekoltázsait, a leggyönyörűbb ruhakölteményeit, de a legbájosabb partnerekből még nem készítettünk összeállítást. Ami késik, nem múlik, és ami teljesen biztos, hogy ez a boldog házaspár helyet kap majd benne:

Forrás: Marton Szilvia

Ha kíváncsi vagy, mi történt a tegnap esti Story-gálán a hazai celebvilágban, nézd végig a galériánkat!

/1602/A_Sto201621494816Nyári Edit dekoltázsával hozta el a nyarat a Story-gálára: Micsoda idomok!http://www.life.hu/intim/20160214-nyari-edit-enekesno-nyari-aliz-testvere-csodas-dekoltazst-villantott-a-story-galan.htmlKorábbi cikkünkben összegyűjtöttük ugyan a Story-gála legszebb celebdekoltázsait, akkor azonban még nem láttuk ezt a Nyári családról készült fotót. És így persze nem is tudhattuk, hogy bizony Nyári Edit is közszemlére tette, amit kellett. Pedig így történt. Intim--Hódi Pamela új frizurával gálázott: Igazán dögös! - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160214-hodi-pamela-berki-krisztian-kedvese-uj-frizuraval-ment-a-story-galara-es-nagyon-dogos.htmlHa emlékezetünk nem csal, Hódi Pamelának egész idáig nem volt frufruja. Nos, most lett.Trend--Egy büszke menyasszony: Szabó Zsófi vőlegényt villantott a Story-gálánhttp://www.life.hu/intim/20160214-szabo-zsofi-musorvezeto-buszken-mutatta-meg-volegenyet-a-story-galan.htmlA szombat esti Story-gálán felvonult majdnem a teljes hazai celebvilág, így természetesen az RTL Klub fiatal műsorvezetője is meghívást kapott. Szabó Zsófi a párjával érkezett.Intim--Nézegess szexi celebdekoltázsokat a tegnapi Story-gáláról: Íme a 20 legszebb!http://www.life.hu/intim/20160213-szexi-celebdekoltazsok-a-strory-galarol-sarka-kata-csomor-csilla-detar-eniko.htmlA Story Ötcsillag Díjátadó-gálán 2016 februárjában 17. alkalommal találkozott egymással a hazai sztárvilág és a közösségi élet krémje. Mi persze semmiről sem maradtunk le, Life.hu ugyanis élőben közvetítette a rendezvényt. És most az egyszerűség kedvéért csokorba szedtük a legcsodálatosabb idomokat!Intim--A 74 éves Medveczky Ilona testére még mindig érdemes odafigyelnihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160214-medveczky-ilona-74-evesen-is-igazi-diva-volt-a-srory-galan.htmlA Story Ötcsillag Díjátadó-gálán 2016 februárjában 17. alkalommal találkozott egymással a hazai sztárvilág és a közösségi élet krémje. Természetesen a a művésznő is tiszteletét tette. Ez Zsír!--A Barátok közt jóképű sztárja, Solti Ádám megmutatta kedvesét: Nagyon dögös!http://www.life.hu/intim/20160213-solti-adam-szinesz-a-baratok-kozt-jokepu-sztarja-megmutatta-kedveset-aki-nagyon-csinos.htmlMíg Baukó Évát nem hívták meg a Story Ötcsillag Díjátadó-gálára, addig a szexi színészt és szerelmét igen. A Life.hu a helyszínen egy rövid interjút is tudott készíteni Ádámmal. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.