A világ második legszebb nőjének tavaly ért véget legutóbbi kapcsolata, de most úgy tűnik, máris új szerelem költözött az életébe.

"Nem terveztem, hogy ünnepelni fogom ma a Valentin napot, de muszáj megmutatnom nektek, hogy milyen gyönyörűséggel leptek meg! Rengeteg olyan kérdést kapok mostanában, hogy van e valaki az életemben?! Én a komoly és hosszútávú kapcsolatok híve vagyok, ezért ez a "vallomás" még várat egy picit magára! - írta ki közöségi oldalára Edina.

Hogy a kínos találgatásokat elkerüljük annyit elárulok, hogy nem ismerhetitek mert nem közszereplő!"

VALENTIN NAP 󾁁Nem terveztem, hogy ünnepelni fogom ma a Valentin napot, de muszáj megmutatnom nektek, hogy milyen gyöny...

Közzétette: Edina Kulcsar – 2016. február 14.

Ez pedig azt jelenti, hogy Edina újra szerelmes, csak még titkolja hódolóját a világ elől.

Így ünnepli a szerelmet a hazai celebvilág

Gáspár Evelin egy marék lufit kapott február 14-én, Sarka Kata pedig egy csokor rózsával lett gazdagabb, akárcsak Tóth Gabi. Zimány Lindának azonban nem akármilyen meglepetésben van része, ő Rómába ment kedvesével, Kedves Ferenccel. Sőt, még Schobert Norbi is kapott virágot.

A szépségkirálynő ugyébként tegnap a Story-gálán mulatott, ahol a saját ruhakollekciójának egy darabjában pompázott. Ha kíváncsi vagy, mi történt a gálán, nézd végig a galériánkat!

/1602/A_Sto201621494816