Romantika a köbön: Zimány Linda Rómában Valentin-napozik

Forrás: Instagram/lindazimany -
Valentin-nap Zimány Linda Kedves Ferenc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin egy marék lufit kapott február 14-én, Sarka Kata pedig egy csokor rózsával lett gazdagabb, akárcsak Tóth Gabi. Zimány Lindának azonban nem akármilyen meglepetésben van része.

A diplomás modell nyilvános Instagram oldala szerint Rómában tölti a Valentin-napot, vélhetően kedvesével, Kedves Ferenccel:

Forrás: Instagram/lindazimany
Íme Tóth Gabi Valentin-meglepetése: Ezt kapta a kedvesétőlhttp://www.life.hu/intim/20160214-toth-gabi-valentin-meglepetese-egy-csokor-rozsa-ezt-kapta-a-kedvesetol.htmlSzép nap ez a mai, sorra érkeznek a Valentin-napi celebképek és ajándékfotók. Most például Tóth Gabi döntött úgy, közösségi oldalán is megköszöni szerelmének, hogy meglepte Bálint-napon. Intim--Van egy kis hiányérzetünk Gáspár Evelin Valenin-napi ajándékával kapcsolatbanhttp://www.life.hu/intim/20160214-gaspar-evelin-valentin-napra-kizart-hogy-csak-egy-marek-lufit-kapott-volna.htmlGáspár Győző idesebbik lánya Valentin vasárnapjának délelőttjén posztolta ki, hogy mit is kapott erre a jeles ünnepre.Intim--Kucsera Gábor és Tápai Szabina volt a Story-gála legédesebb párjahttp://www.life.hu/intim/20160214-kucsera-gabor-es-tapai-szabina-volt-a-story-gala-legedesebb-parja.htmlA szombat esti gálára a legtöbben a párjukkal érkeztek. Szabó Zsófi büszkén feszített vőlegénye mellett, és a Barátok közt szexi sztárja, Solti Ádám is bemutatta választottját. Az egyik legédibb pár azonban a Kucsera-Tápai páros lett. Intim--Nyári Edit dekoltázsával hozta el a nyarat a Story-gálára: Micsoda idomok!http://www.life.hu/intim/20160214-nyari-edit-enekesno-nyari-aliz-testvere-csodas-dekoltazst-villantott-a-story-galan.htmlKorábbi cikkünkben összegyűjtöttük ugyan a Story-gála legszebb celebdekoltázsait, akkor azonban még nem láttuk ezt a Nyári családról készült fotót. És így persze nem is tudhattuk, hogy bizony Nyári Edit is közszemlére tette, amit kellett. Pedig így történt. Intim--Egy büszke menyasszony: Szabó Zsófi vőlegényt villantott a Story-gálánhttp://www.life.hu/intim/20160214-szabo-zsofi-musorvezeto-buszken-mutatta-meg-volegenyet-a-story-galan.htmlA szombat esti Story-gálán felvonult majdnem a teljes hazai celebvilág, így természetesen az RTL Klub fiatal műsorvezetője is meghívást kapott. Szabó Zsófi a párjával érkezett. Intim--A Barátok közt jóképű sztárja, Solti Ádám megmutatta kedvesét: Nagyon dögös!http://www.life.hu/intim/20160213-solti-adam-szinesz-a-baratok-kozt-jokepu-sztarja-megmutatta-kedveset-aki-nagyon-csinos.htmlMíg Baukó Évát nem hívták meg a Story Ötcsillag Díjátadó-gálára, addig a szexi színészt és szerelmét igen. A Life.hu a helyszínen egy rövid interjút is tudott készíteni Ádámmal. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.