Makranczi Zalán Valentin nap szelfi romantika Szinetár Dóra összebújás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő Valentin-nap alkalmából romantikus szelfit posztolt.

A házaspár a szerelmesek napját összebújva, egységben és romantikában töltötte, Dóra pedig a rajongóknak meg is mutatott egy intim pillanatot.

Forrás: Facebook/Szinetár Dóra

Szinetár Dóra egyébként nemrég a Life.hu interjújában a következőképpen fogalmazott, amikor férje, Makranczi Zalán került szóba: „Sokszor kerestem azt a bizonyos leírhatatlan, vágyak nélküli állapotot. A jó meditáció abból ad egy kis ízelítőt, amikor nem vágysz a világ dolgaira, nincsenek késztetéseid, csak lazán engeded, hogy áramoljanak körülötted az energiák. Nekem ez meditációban soha nem ment. Először akkor találtam rá erre az érzésre, amikor a gyermekeimet ölelhettem, aztán amikor a férjemet, Zalánt megismertem, és először aludtunk együtt, összebújva, akkor éreztem, újra feltöltődöm, egységben és békében vagyok önmagammal."

Intim fotót posztolt Tóth Gabi http://www.life.hu/intim/20160210-toth-gabi-es-szerelme-trap-kapitany-intim-fotot-posztoltak-az-agybol.htmlTóth Gabi nem is lehetne ennél szerelmesebb - ezt a legújabb, Instagramra feltöltött fotója is bizonyítja, melyen meghitten bújnak össze kedvesével. Intim--Kim Kardashian: "Utálom a hatalmas melleimet"http://www.life.hu/intim/20160202-kim-kardashian-bevallotta-hogy-utalja-a-hatalmas-melleit.htmlIgazán megdöbbentő kijelentést tett a dús idomairól ismert botrányhősnő, aki nemrég adott életet második gyermekének. Intim--Hoppá! Catherine Zeta-Jones elfelejtett melltartót húznihttp://www.life.hu/intim/20160127-catherine-zeta-jones-melltarto-nelkul-ment-egy-londoni-filmpremierre.htmlA gyönyörű színésznő a Dad's Army című film londoni premierjén jelent meg egy lenyűgöző ruhában, mely alá a jelek szerint Catherine Zeta-Jones elfelejtett melltartót húzni. Intim--Kiderült! Sebestyén Balázs 80 éves koráig tervezi a szexethttp://www.life.hu/intim/20160122-sebestyen-balazs-nyolcvan-eves-koraig-szeretne-szexelni.htmlMa reggel a Morning Show hallgatói tehettek fel kérdéseket a műsorvezetőknek, akik kötelesek voltak kendőzetlen őszinteséggel válaszolni. Így derült ki többek közt az is, meddig szeretne szexuális életet élni Sebestyén Balázs. Intim--Liptai Claudia Olaszországban romantikázik szerelmével - Fotó!http://www.life.hu/intim/20160126-liptai-claudia-szerelmevel-adammal-olaszorszagban-romantikazik.htmlA gyönyörű műsorvezető nemrég költözött össze mestercukrász szerelmével, Pataki Ádámmal, most pedig egy romantikus kiruccanást tettek Olaszországba, a fagyi-világbajnokságra. Intim--Celine Dion teljesen összetört férje temetésén - Fotó!http://www.life.hu/intim/20160125-celine-dion-teljesen-osszetort-ferje-rene-angelil-temetesen.htmlCeline Dion élete legnehezebb időszakát éli, férje, René Angelil temetésén pedig már nem tudta tartani magát - a fotósok és a gyászoló rajongók szeme láttára teljesen összeomlott. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.