Hiába töltötte már be a 74. életévét, még mindig egy igazi díva. Határozott, és kirobbanó formában van, ami viszont elijeszti a férfiakat.

Menekülnek a férfiak Medveczky Ilonától, így már nagyon hosszú ideje magányosan él a táncművész, pedig hiányzik már neki egy igazi társ. 

Forrás: Marton Szilvia/Origo

"Szépen hangzik a szerelem szó, de igazából fiatalkorom első lelki érintései óta nem éreztem. Nem titkolom, hiányzik egy férfi az életem­ből" – árulta el Medveczky Ilona a Borsnak.

A művésznő az internetes ismerkedéssel próbálkozik, ám mindeddig nem járt sikerrel. Egy hatalmas csalódáson van túl, és rá kellett jönnie, hogy három évet és három hónapot elpazarolt az életéből. Megismerkedett egy költői vénájú férfival, akivel rengeteget leveleztek, ám a személyes találkozás véget vetett a románcnak. Kiderült, hogy nem tudnak megfelelni egymásnak.

Forrás: Marton Szilvia

 "Az igazság az, jobb lett volna, ha a Notre Dame-i toronyőr Esmeraldája leszek, mint egy jó arcú, a szövegével hódító férfié, aki személyesen csak csalódást hoz. Ez a férfi megégetett, és elmúlt a varázs" - panaszolta a lapnak a művésznő, aki még mindig bizakodik, de önmagával és a másik féllel szemben is hatalmas elvárásokat támaszt.

Sajnos a férfiak nagyon bu­ták.Azonnal az suhan át az agyukon: vajon mibe kerül majd nekem ez a nő? Mit kell teljesítenem az ágyban? Ezek körül forognak a gondolataik, pedig én is csak arra vágyom, amire minden nő, egy marék boldogságra" - mondta Medveczky Ilona