A férfiak egyenesen menekülnek Medveczky Ilonától

Forrás: Marton Szilvia/Origo -
Medveczky Ilona társ magány szerelem férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába töltötte már be a 74. életévét, még mindig egy igazi díva. Határozott, és kirobbanó formában van, ami viszont elijeszti a férfiakat.

Menekülnek a férfiak Medveczky Ilonától, így már nagyon hosszú ideje magányosan él a táncművész, pedig hiányzik már neki egy igazi társ.

Forrás: Marton Szilvia/Origo

"Szépen hangzik a szerelem szó, de igazából fiatalkorom első lelki érintései óta nem éreztem. Nem titkolom, hiányzik egy férfi az életem­ből" – árulta el Medveczky Ilona a Borsnak.

A művésznő az internetes ismerkedéssel próbálkozik, ám mindeddig nem járt sikerrel. Egy hatalmas csalódáson van túl, és rá kellett jönnie, hogy három évet és három hónapot elpazarolt az életéből. Megismerkedett egy költői vénájú férfival, akivel rengeteget leveleztek, ám a személyes találkozás véget vetett a románcnak. Kiderült, hogy nem tudnak megfelelni egymásnak.

Forrás: Marton Szilvia

"Az igazság az, jobb lett volna, ha a Notre Dame-i toronyőr Esmeraldája leszek, mint egy jó arcú, a szövegével hódító férfié, aki személyesen csak csalódást hoz. Ez a férfi megégetett, és elmúlt a varázs" - panaszolta a lapnak a művésznő, aki még mindig bizakodik, de önmagával és a másik féllel szemben is hatalmas elvárásokat támaszt.

Sajnos a férfiak nagyon bu­ták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.