Fétis modell lett a háromgyermekes anya, Sabien Demonia

Forrás: Facebook/Sabien Demonia -
modell Sabien Demonia fétis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nő nem tudta eltartani a gyermekeit, ezért különös karrierbe kezdett. Fétis modellként viszont már fényűző életet élnek!

Az egyedülálló anya kétségbeesetten küzdött, hogy eltartsa három gyermekét. Éjjel-nappal gürcölt, miközben sehová sem jutott. Az elkeseredés és a magány a testére és a lelkére is hatással volt.

Forrás: Facebook/Sabien Demonia

Az önbizalma sem volt az egekben, így elkezdett dögös képeket posztolni magáról Facebook-oldalára, hogy kicsit visszabillentse az eltolódott egyensúlyt. Ez hozta el számára a nem várt sikert. Rajongótábora hatalmasra duzzadt, már 115 ezer követővel rendelkezik, ráadásul különböző magazinok címlapján is szerepel. A keresetéből pedig mindent meg tud adni gyermekeinek, amire vágynak!

Ivanka Trump érzelmes üzenetben köszöntötte férjéthttp://www.life.hu/intim/20160216-ivanka-trump-gyonyoru-romantikus-sorokkal-koszontotte-ferjet.htmlDonald Trump lánya ennél szerelmesebb már nem is lehetne. A harmadik gyermekével várandós anyuka gyönyörű sorokban emlékezett meg kapcsolatukról. Intim--Britney Spearsnek egy hatalmas péniszű férfira van szükségehttp://www.life.hu/intim/20160216-britney-spears-enekesnonek-egy-hatalmas-peniszu-kocka-ferfira-van-szuksege.htmlAz énekesnő Las Vegas-i koncertje kellős közepén osztotta meg a közönséggel az ideális pasijelöltjének paramétereit. Intim--A szerelem minden testméretben gyönyörű - Lenyűgöző fotósorozat (18+)http://www.life.hu/intim/20160216-meztelen-fotosorozat-bizonyitja-hogy-a-szerelem-minden-testmeretben-gyonyoru.htmlHa egyszer valaha te is le akartad kapcsolni a lámpákat a pároddal való összebújás előtt, akkor tudd: nem te vagy az egyedüli. Pedig az emberi testen semmi szégyellnivaló sincs - ez a mottója Substantia Jones különleges fotósorozatának. Intim--Chrissy Teigen testét csak egy kis festék takartahttp://www.life.hu/intim/20160216-chrissy-teigen-modell-levetkozott-a-sports-illustrated-magazinnak.htmlA dögös modell a Soprts Illustrated magazinnak dobta le magáról az összes textilt! Intim--Emily Ratajkowski meztelen képe felforrósítja a reggelthttp://www.life.hu/intim/20160216-emily-ratajkowski-puceron-fotozkodott-az-erkelyen.htmlA modell nagyon szereti mutogatni magát, ami nem is csoda, hiszen teljesen tökéletes és formás teste van. Most ismét teljesen pucéron fotózkodott követői nagy örömére. Intim--A férfiak egyenesen menekülnek Medveczky Ilonátólhttp://www.life.hu/intim/20160216-medveczky-ilona-megremiti-a-ferfiakat-akik-menekulnek-tole.htmlHiába töltötte már be a 74. életévét, még mindig egy igazi díva. Határozott, és kirobbanó formában van, ami viszont elijeszti a férfiakat. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.