Mi?! Férjének segít csajozni a Tinderen

Forrás: Thinkstock -
házasság párkapcsolat szex Tinder nyitott kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddy és Asha boldog házasságban élnek, de három hónapja közösen megegyeztek, hogy a jövőben nyitott kapcsolatban lesznek, és másokkal is fognak szexuális kapcsolatot létesíteni.

Eddy bátran vágott bele a dologba, de hamar akadályokba ütközött: a vártnál kevesebb nő akart megismerkedni vele. A férfi ezt elmondta a párjának is, akit viszont szinte elárasztottak ajánlatokkal. A feleség ezt nem hagyta annyiban, és kezébe vette az irányítást - írja a Mirror.

Képünk illusztráció. Forrás: Thinkstock

Asha elkérte a férje telefonját, és ő maga kezdett el írogatni hölgyeknek. Mindkettőjük meglepetésére ez jó ötletnek bizonyult, és több nő is igent mondott Eddy ajánlataira.

A pár azt nyilatkozta, hogy nagyon szeretik egymást, és még sosem voltak féltékenyek a másik szeretőjére.

Janicsák Veca: "Nem szeretem az indítékból házasodást"http://www.life.hu/intim/20160217-janicsak-veca-enekesno-nem-szereti-az-inditekbol-hazassakotest.htmlA gyönyörű énekesnő arról mesélt, mit gondol a házasság intézményéről, és miért nem fontos neki, hogy menyasszonyi ruhát húzzon. IntimOrigoRosie Huntington melltartó nélkül flangálthttp://www.life.hu/intim/20160217-melltarto-nelkul-egy-lenge-ruhaban-vasarolgatott-jason-statham-jegyese-rosie-huntington.htmlA gyönyörű modell Malibuban vásárolgatott. A hatalmas hőségben nem érezte szükségesnek a melltartót. Intim--A pucérkodás az életük! Sztárok, akiket alig láthattunk felöltözvehttp://www.life.hu/intim/20160217-sztarok-akik-a-legtobbszor-vetkoztek-le.htmlAlig maradt már szemérem a celebvilágban. Megszokott, hogy valaki ledobja a textilt, és megmutatja idomait a nagyérdeműnek, de vannak olyan celebek, akik szinte mást sem csináltak! Intim--Pirner Alma vetkőzős magánszámmal nyűgözte le férjéthttp://www.life.hu/intim/20160216-pirner-alma-rudtancvilagbajnok-vetkozos-maganszammal-rukkolt-elo-ferjenek-valentin-napon.htmlValentin-nap alkalmából valami különlegessel, valami felejthetetlennel szerette volna meglepni férjét a rúdtáncos, nos döntsd el sikerült-e neki! Intim--3 tipp, amivel újra magadba bolondítsd a kedvesedhttp://www.life.hu/intim/20160216-unalmasak-a-hetkoznapok-porgesd-fel-szexualis-eleted-nehany-egyszeru-otlettel.htmlA párkapcsolatok többségében egy idő után kihuny a láng, és bizony szükség van néhány különleges ötletre, amelyekkel felpörgethetjük az unalmas hétköznapokat. Ha sokáig magad mellett akarod tudni életed szerelmét, érdemes megfogadnod néhány dolgot. IntimThinkstockA szerelem minden testméretben gyönyörű - Lenyűgöző fotósorozat (18+)http://www.life.hu/intim/20160216-meztelen-fotosorozat-bizonyitja-hogy-a-szerelem-minden-testmeretben-gyonyoru.htmlHa egyszer valaha te is le akartad kapcsolni a lámpákat a pároddal való összebújás előtt, akkor tudd: nem te vagy az egyedüli. Pedig az emberi testen semmi szégyellnivaló sincs - ez a mottója Substantia Jones különleges fotósorozatának. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.