szerelem sírás Dér Heni szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő erős jellem, még akkor is, ha egy nagy szerelemnek kell véget vetnie. Dér Heni szerint, ha valami már nem ad, hanem elvesz, akkor tudomásul kell venni, hogy nem működik.

Dér Heninek rengeteg változás volt már az életében, mégis az egyik legnagyobb, amikor focista kedvesével, Vincze Gáborral szakítottak. Az énekesnő viszont elárulta, hogy ő nem egy pityergős típus, a döntés után robot üzemmódba kapcsolt, és tudatosan csinálta a feladatait - írja a Kentaur magazin.

Forrás: M. Schmidt János/Origo

“Tudomásul vettem, hogy ez az életszakasz eddig tartott. Számba vettem, hogy mit adott nekünk, mivel lettünk érzelmileg gazdagabbak” - mesélte az énekesnő, aki azt is elárulta, mi vezetett a szakításhoz.

Azt hiszem az értékrendünk nem volt azonos, és mivel ezt gyerekkorban alapozzuk meg, felnőttként biztos, hogy nem is változik” - vallotta be a lapnak az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.