Egy hónap egy pornósztárral - 16 éves fiú győzött az internetes nyereményjátékon

pornószínésznő Oroszország édesanya hotel Moszkva nyeremény győzelem kamaszfiú pornósztár nyereményjáték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ruslan Schedrin is indult azon a játékon, amelynek első díjazottja egy teljes hónapot tölthet egy moszkvai hotelben az orosz pornószínésznővel, Ekaterina Makarovával. A fiú végül nyert, anyukája azonban nem volt elragadtatva a dologtól.

"Először nem hittem el, azt hittem, valaki szemétkedik velem" - mondta el a Mail Online-nak a 16 éves Ruslan Schedrin, aki egy internetes nyereményjátékon aratott győzelmének hála egy teljes hónapot tölthet a szépséges Ekaterina Makarovával egy hotelszobában.

Amilyen izgatottan fogadta a győzelem hírét Ruslan és barátai, annyira mérges volt az orosz származású kamaszfiú édesanyja, amikor megtudta, milyen díjat nyert gyermeke.

Azt fogom mondani neki: szia, én vagyok az a fiú, aki megnyert téged!

Nem ilyen címzésre számított az édesanya, aki Down-szindrómás gyermeke miatt panaszkodotthttp://www.life.hu/news/20160222-nem-ilyen-megszolitasra-szamitott-lisa-masters-aki-down-szindromas-gyereke-miatt-panaszkodott.htmlKínos: Mrs. Down-nak szólították a válaszlevélben azt az édesanyát, aki Down-szindrómás gyermeke miatt panaszt nyújtott be a helyi önkormányzatnak. News--Vilmos herceg a modern dolgozó férfi és apa egy személybenhttp://www.life.hu/news/20160223-vilmos-herceg-nehany-kritizaloja-szerint-nem-dolgozik-eleget.htmlVilmos herceg egyik kollégája a napokban elárulta, hogy Anglia jövőbeli királya mindössze havi 80 órát dolgozik. Kritizálói keveslik, munkatársai azonban a védelmére keltek. News--Megalázták Vilmos hercegethttp://www.life.hu/news/20160222-vilmos-herceget-megalazta-volt-kollegaja-a-kiralyi-legieronel-tett-latogatasakor.htmlHa viccről van szó, a brit trón örökösét sem kímélik volt munkatársai a brit Királyi Légierőnél. News--Mit árul el rólad a kedvenc borod? Most megtudhatodhttp://www.life.hu/news/20160219-mit-arul-el-rolad-a-kedvenc-borfajtad-most-megtudhatod.htmlRozé, cabernet vagy chardonnay – a kedvenc borod többet mondd rólad, mint hinnéd.News--Íme, Mark Zuckerberg válasza Kanye Westnek, miután egymilliárd dollárt kért tőlehttp://www.life.hu/news/20160218-mark-zuckerberg-facebook-alapito-valasza-kanye-west-rappernek-miutan-1-milliardot-kert-tole.htmlKanye West néhány nappal ezelőtt Twitteren üzent a Facebook alapítójának, Mark Zuckerbergnek, hogy támogassa tevékenységét 1 milliárd dollárral. Íme, Zuckerberg ütős válasza a kérésre. NewsAFPMadárijesztőnek öltöztetett guminővel védi földjét egy kínai gazdahttp://www.life.hu/news/20160218-madarijesztonek-oltoztetett-guminovel-vedi-a-repcefoldjet-egy-kinai-gazda.htmlImmár az egész világot bejárta annak a madárijesztőként funkcionáló szexbabának a fényképe, akit gazdája a hívatlan állatok (és emberek) ellen használ. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.