Erotikus tánccal borzolta a kedélyeket Rihanna és Drake

színpad Drake Brit Awards Rihanna tánc zenei díj előadás díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alaposan felforrósította a hangulatot a két énekes előadása a Brit Awards zenei díjátadón.

Már-már flörtölésbe csapott át Rihanna és Drake közös számának, a Work című slágerük előadása a szerda esti Brit Awards zenei díjátadón. Rihanna az elején még visszafogottan vitte a hátán a show-t, egészen zenésztársa, Drake megjelenéséig, akivel erotikus táncba, majd egy kis tapogatásba kezdtek. A videót alább tekintheted meg:

Nicole Kidman állatmenhelyet hoz létre a farmjukonhttp://www.life.hu/news/20160224-nicole-kidman-igazi-allatbarat-hatalmas-menhelyet-hoz-letre-a-sajat-farmjan-a-ferjevel.htmlA színésznő és párja egy különleges ötlettel rukkolt elő a minap. Egyesek szökőkutat építenek a kertjükben, ők egészen mást. News--Erzsébet királynő dühöng Katalin díváskodó életmódja miatthttp://www.life.hu/news/20160225-erzsebet-kiralyno-duhong-katalin-hercegne-penzkoltekezese-es-divas-viselkedese-miatt.htmlSzórja a pénzt és teljesen kifordult magából - Erzsébet királynő a hírek szerint megelégelte Katalin fényűző életmódját, amelyet a királyi kincstárból finanszírozott. News--2800 éve nem emelkedett így a tengerszinthttp://www.life.hu/news/20160224-a-globalis-felmelegedest-egyre-gyorsitja-az-ember-okozta-kornyezetszennyezes.htmlA Föld tengereinek vízszintje jóval gyorsabban emelkedik, mint az elmúlt 2800 évben bármikor, a folyamatot egyre gyorsítja az ember okozta globális felmelegedés - állapította meg a globális tengerszint változásait vizsgáló új tanulmány. News--Ellepik az érzelmek a Facebookothttp://www.life.hu/news/20160224-ujabb-reakcio-gombok-erkeznek-a-facebookra.htmlA Facebook elkezdi élesíteni az új reakciógombokat, így új érzelmek csatlakoznak a jelenlegi magányos lájkgombhoz. Ezt tehát azt jelenti, hogy mostantól több lehetőségünk lesz kifejezni érzelmeinket. News--Nem fog felépülni az egyik drogozó kismama babájahttp://www.life.hu/news/20160224-az-egyik-drogozo-kismama-gyermeke-nem-fog-felepulni-maradando-karosodast-szenvedett.htmlJanuárban hajtottak végre császármetszést azon a két terhes törökszentmiklósi nőn, akik kábítószert fogyasztottak. Úgy tűnik, egyikük gyermeke maradandó károsodásokat szenvedett. News--A hús-vér Barbie és Ken elítéli a plasztikai műtétekethttp://www.life.hu/news/20160224-az-elo-barbie-es-ken-muteti-beavatkozas-nelkul-lett-ilyen.htmlRengeteg Ken és Barbie hasonmást láttunk már, ám a mostani páros valamiben különbözik az eddigiektől. Ők ugyanis azt állítják, hogy plasztikai műtétek nélkül néznek ki úgy, ahogy. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.